3 Comments

 1. Catharina
  16 July, 2018 @ 18:09

  Hej igen! Kul inlägg. Vi gör mest resor från punkt A till punkt B, men älskar att bila så kanske skall satsa på att göra några road trips. Har dock gjort tre som jag kommer att minnas länge.

  Den första var när jag och min yngsta dotter åkte över till Boston för att hälsa på min äldsta dotter / syster som pluggade i Burlington, Vermont. Vi gjorde då en road trip till Maine via New Hampshire, på den amerikanska västkusten, i november.
  http://mabontomic.com/blogg/2016/11/19/burlington-vt-again

  Förra året gjorde jag och maken en av våra resor till Sydafrika och där bilade vi från Durban till Mocambique till Johannesburg. Sedan flög vi till Kapstaden och gjorde lite rundresor där. Kommer att lägga upp inlägg om Kapstaden senare denna månad.
  http://mabontomic.com/blogg/2017/8/31/sydafrika-south-africa?rq=Road%20trip%20sa

  Och nu i vår blev det en road trip till Slovenien. http://mabontomic.com/blogg/2018/4/26/slovenia-hisa-franko?rq=Hisa%20franko

  Kram Catharina

  Reply

 2. Ann Rumbleinthearctic
  21 July, 2018 @ 20:26

  Så spännande med Patagonien, är ju absolut på min bucketlist.
  Min man och jag har gjort många roadtrips, så svårt att inte nämna alla. Men tre som jag verkligen kan rekommendera till andra är att köra the Alcan. När jag flyttade från Fairbanks, AK, till Madison WI så körde vi den. Flera dagar genom Kanadas helt oändliga bergslandskap och sedan Montana. Montana till Wisconsin är ju ganska tråkig men då går det ju fortare att köra haha. Den andra är Bozeman-Moab-Las Vegas-Missoula-Bozeman som vi gjorde för ett par vintrar sedan. Hade aldrig sett de där magnifika stenformationerna i Utah så den resan kommer jag sent att glömma. Den tredje och sista roadtrippen som jag vill nämna är Madison-Badlands-Beartoothpass-Bozeman. Igen så är det inte sådär jättemycket att se mellan Wisconsin och hela South Dakota (iallafall inte enligt mig…) förutom Badlands som ligger relativt nära Wyoming. Beartooth pass är ju sedan out of this world. Så vackert, och sedan Montana och Bozeman igen. Men som sagt, de mesta roadtrip resorna vi har gjort är främst i Alaska och Montana.

  Vi pratar alltid om att skapa det perfekta carcamping kittet, men väntar fortfarande på den dagen. Nu har vi en coleman twoburner som vi alltid tar med för fina middagar eller lata frukostar som även blir bättre då man tar med sig gjutjärnspannan. Vi har alltid med camping stolarna, och även ett litet bord som passar bra på de camping ställen som inte har något bord, eller om man kör dispersed camping eller bara behöver ett extra bord. Tupperware/plastbehållare för extra mat man lagat, ziplocs, och sopsäckar gör livet enklare. Vi har ju även alltid en stor cooler, som vi brukar köpa block ice till, det håller så otroligt länge. Funderar fortfarande på perfekta lösningen i kylboxen, med hyllor och sånt, förr i tiden så var det inkluderat tydligen. En plastlåda med alla köksgrejer som man snabbt kan ta med sig, även om man åker på kortare resor. Som du nämner, musiklistor, men även podcasts och ljudböcker. Ja du hör, listan kan bli hur lång som helst 🙂

  Reply

 3. Emmi - explorista.se
  23 July, 2018 @ 06:05

  Roadtrips är det bästa, så många fina platser man inte ser annars! 🙂 Vi bygger ju campervan nu (följ oss på @twomakingmemories) och kör iväg mot Danmark, Tyskland & Holland på söndag. Inga planer mer än att mountainbikes och kitesurfgrejer ska med i bagaget, sen hamnar vi där vi hamnar – troligtvis på episkt vackra platser där vi får vara alldeles själva, i mysiga städer på glasspauser och massor av stränder & fina skogar.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *