LEV PODCAST

Om du inte kan få nog av norrländska så lyssna på det här avsnittet av Lev podcast. Ett samtal mellan Amanda Matti och mig. Vi pratar om kärleken till Gällivare, mina äventyr i Himalaya, glädjen till livet och tankar om att leva i allmänhet.

Podden Lev med Amanda Matti och Alice Wikner handlar om hur man lever 10 mil norr om polcirkeln. Dom pratar om vad det är som gör att dom vill bo där och hur viktigt det är att faktiskt våga göra just det – leva! Och så intervjuar dom människor och ställer frågan “hur fan kan man egentligen leva i Gällivare?”

Känner du att Sofie har jag fått nog av så rekommenderar jag det här avsnittet med Maria Sätterqvist. In och lyssna!

Ps. Orginalbilden har Hans Berggren tagit. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ÄNGSÖ TRAILRUN 2022

Ängsö trailrun. Vilken distans ska vi ta, 11, 21 eller 32 km? Jag frågar min vän Sara och syster Lisa. Lisa svarar

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *