Sök
Stäng denna sökruta.

LIVET LIKSOM

170920_simfrukost0034

Jag vaknade imorse och livet kändes grått. Tänkte att jag lätt kunde stanna i den känslan – men det är inte där jag vill vara. Jag behöver kärleken, basen och den härliga vardagen. Men för att jag ska vakna glad och bubblig behöver jag roliga planer både snart och om ett bra tag.

Så jag klev upp, väckte barnen. Åt frukost. Skissade ner lite drömmar. Sms:ade en vän, kokade en termos kaffe och drog ut på promenad.

170920_fieldnotes0072

Kom hem. Tänkte att jag vill ta ett sådant där stilleben på en karta dit jag vill åka … blev inte nöjd med den men lite glad i den här bilden – så jag berättar om var jag vill åka en annan dag. Sedan satt jag vid datorn och layoutade tidningar resten av dagen. Jag älskar det men det blir inte lika fint som höstlöv på bild.

Vad har du gjort idag?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

PACKNING FÖR VANDRING

Här hittar du tipsen till en perfekt packad vandringsryggsäck. Från strategiskt placerade snacks i midjebältet till viktiga verktyg som kompass, karta, pannlampa och toalettpapper i det översta facket. Sovprylar, köksutrustning, dunjackor och regnkläder har sina egna dedikerade platser för enkel åtkomst under pauser.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

2 reaktioner på ”LIVET LIKSOM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *