Sök
Stäng denna sökruta.

ETT DYGN MED VANDRINGSBLOGGEN

170506_vandringsbloggen20170505_0288

Planen var att fota Angeliqa Mejstedt som har Vandringsbloggen tidigt, tidigt på lördagmorgon. Så tidigt att jag till sist bestämde mig för att åka till Västerås och sova över. Och det är jag så glad över. Fick inte bara en fin soluppgång, fick en fin solnedgång och framförallt en otroligt härlig kväll med sköna människor.

170506_vandringsbloggen20170505_0178

Som Rania Rönntoft som jag följt på Instagram ett tag och som precis startat The Northbound journeys. Skön och driven tjej som jag har en känsla av att jag kommer se mer av.

170506_vandringsbloggen20170505_0226

Har 1000 fina bilder på Angeliqa – men dom får du se i Utemagasinet om ett nummer eller två. 170506_vandringsbloggen20170505_0194

Just den här bilden kommer inte publiceras, men den säger lite om själva plåtningen. Vet inte om det var här vi började prata om instagramkontot Lumbersexual.

170506_vandringsbloggen20170506_1208

Tiiiiidigt på morgonen åkte vi till Angeliqas torp, fortsatte fota till Karin som ska skriva om Angeliqa kom. Då tog jag mitt kaffe och la jag mig på rygg på gräsmattan och lyssnade.

170506_vandringsbloggen20170506_1196

170506_vandringsbloggen20170506_1243

10:00 tog vi oss ner till slottet och båtbryggan och #kvinnligaäventyrare. En hel dag med föreläsningar och workshops om allt från hur du använder karta och kompass, så överlever du i naturen, upplevelselöpning, med kameran i naturen till hur du packar ryggsäcken smart och skriver om ditt äventyr.

170506_vandringsbloggen20170506_1229

Lovis och Karin.

170506_vandringsbloggen20170506_1224

Följde med på Angeliqas hikefullness. Jag skulle kalla den vandring med yogainslag. Hon stannade till och fick oss att landa här och nu genom övningar. Allt från att andas in fyra steg, andas ut fyra steg. Eller att stå stilla i några minuter och verkligen ta in miljön. Att registrera vad vi ser, vad vi hör och vad vi känner. Känner som vinden mot kinden, marken under fötterna eller något annat.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKNING FÖR VANDRING

Här hittar du tipsen till en perfekt packad vandringsryggsäck. Från strategiskt placerade snacks i midjebältet till viktiga verktyg som kompass, karta, pannlampa och toalettpapper i det översta facket. Sovprylar, köksutrustning, dunjackor och regnkläder har sina egna dedikerade platser för enkel åtkomst under pauser.

Läs mer »

Prylen: kängan Mira

Vi träffades när jag letade efter sällskap till Patagonien. Det var kärlek vid första ögonkastet. Testade några andra men de var antingen

Läs mer »

5 reaktioner på ”ETT DYGN MED VANDRINGSBLOGGEN

  1. Det var otroligt kul att träffas och vilken fantastisk fredagskväll vi fick, alldeles underbart! Har äntligen fått ut ett inlägg om helgen på Northbound, snart klar med en film också. Ser verkligen fram emot att se bilderna på Angeliqa i kommande nummer, det var ju så otroligt fint ljus och det är extra kul att se när man varit bakom kulisserna 😀 Jag hoppas sannerligen vi får se mer av varandra framöver 😉 Och ja, lumbersexuals och nutscaping.. vad ska man säga? Bra samtalsämnen haha!

  2. Åh, vilken helg! Så ledsen att jag inte hann riktigt. Varför händer allt kul samtidigt jämt?
    Härliga bilder – ser fram emot reportaget 🙂 Och hoppas att vi ses snart!

  3. Åh, jag har inga ord. Tack för härligt häng, svinroliga photoshoots – och ja jag dooog när vi hittade Lumbersexual instagramkontot. Men framför allt BILDERNA!! Ska bli så himla kul att se dem i print framöver. Du är en rockstjärna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *