Sök
Stäng denna sökruta.

MUGGSHOP & LAPPLANDSPORR

170302_gvemugg20170302_0062

Har öppnat upp min muggshop igen. In på Lanttodesign.se för att få tag på finaste muggarna. (Den har varit stängd sedan i julas) 

170302_gvemugg20170302_0029

Annars och i övrigt så har jag ägnat mig åt lapplandporr. Det vill säga fluffsnö, krispiga andetag och eld. 170302_gvemugg20170302_0121

Skidor gånger tre. Tegsnäs, längdskidor och Dundretfluff. 

170302_gvemugg20170302_0134

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *