Sök
Stäng denna sökruta.

LAPONIA TRIATHLON I RUNNERS WORLD

runnersw-0010_laponia

I senaste numret av Runners World hittar du min text tillsammans med Hans bild från Laponia triathlon. Ironmandistans med start i min hemstad Gällivare och målgång i Stora Sjöfallet. Det sista jag hörde från tävlingsledningen var att det finns 37 platser kvar till nästa års lopp. Funderar du på att köra – anmäl dig nu på en gång! Rekommenderas. Det är ett minne för livet.

Här kan du läsa min racereport från årets tävling.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

3 toppturer jag rekommenderar

Toppturer kan vara snälla och mjuka, eller tuffa och äventyrliga – beroende på terräng, distans, lutning, väder och lavinrisk. Här hittar du tre av mina favoriter i Lappland.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *