Sök
Stäng denna sökruta.

WH GOES PALMA

160319_whpalma0060

Älskar den här känslan. Det pirrar i hela kroppen. Vi har landat i Palma och jag sitter med ett schema som är fyllt av roliga saker. Ska hänga med det här gänget, för att inte tala om 60 sköna gäster.

160319_whpalma0028

Vi har börjat med att springa efter strandpromenaden mot Palma och yinyoga i solnedgång på det. Förutom att det finns massor av roliga pass så finns det äventyr varje dag. Kajak, ridning, vinprovning, löpning i bergen, grottdykning (eller snarare grottsimning, vi ska fira ner oss från ett berg och simma in i en undervattensgrotta) Nästan för bra för att vara sant.

Ordet i mitt huvud?
Tacksam.
Låter som en klyscha men på riktigt så är jag oändligt tacksam för att jag får göra sådant här. Att jag kan vara här. Att träna människor att få vara med när dom spränger gränser.

För min del kommer det bli en del datajobb också, ska bland annat godkänna två tidningar hos tryckeriet men det gör jag med glädje när jag en minut senare kan gå ut på takterrasen med ett glas vin och njuta av en solnedgång. Tack livet liksom!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

En reaktion på ”WH GOES PALMA

  1. Hej Sofie! ÄLSKAR din sida, så himla inspirerande! Ni har riktigt snygga tights på er, var kommer de ifrån? Njut av er vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *