SJÄLVSAMHETEN

150912_SALTOLUOKTA_20000269

Läste ett inlägg om ensamheten eller självsamheten på Jonna Jintons blogg och känner igen mig i så mycket.

Hon skriver att hon får energi av att vara själv.
Jag älskar att vara på fest. Jag har lätt för att bjuda in många på middag (sådär så min sambo blir tokig för att jag alltid vill att alla ska vara med…) Jag älskar kreativa stormöten på jobbet. Träna med vänner.

Men jag behöver min dos av ensamhet. Så tankarna hinner ikapp mig. Ibland är det på en sten i Lappland. Ibland räcker det med ett löppass i skogen utanför huset i Stockholm. Jag har aldrig tråkigt när jag är själv. Älskar när det blir tomt och tyst i huvudet och jag känner hur det luktar i skogen. Hur vattnet känns mot huden när det regnar. Smaken av luften jag andas. Det är då dom bästa idéerna kommer. Sådär så jag nästan måste sätta mig ner på en gång och skissa, skriva och göra.

Dom bästa dagarna är när jag får både och. Självsamheten och gemenskapen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ÄNGSÖ TRAILRUN 2022

Ängsö trailrun. Vilken distans ska vi ta, 11, 21 eller 32 km? Jag frågar min vän Sara och syster Lisa. Lisa svarar

Läs mer »

En reaktion på ”SJÄLVSAMHETEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *