Sök
Stäng denna sökruta.

SVERIGES TUFFASTE CYKELBACKE

150620_porjuscykel0035

Cyklade Gällivare–Porjus i lördags. Upp på Porjusberget, vände och så cyklade vi “Sveriges tuffaste asfalterade backe” på vägen hem. Det var dagens sällskap, Robert och Åsa som berättade att tidningen Bicycling (då Kadens) hade utlyst en tävling för många år sedan och Dundret vann.

Femman upp på Dundret. Dryga fem kilometer, 370 meter stigning, medellutningen är 7% och max 14%. Med tolv mil i benen så var jag helt slut och det var bara pannben som tog mig upp på toppen. Avundsjuk på Robert och Åsa som har Dundret som sin vanliga träningsbacke.

150620_porjuscykel0056

Att man kan fylla vattenflaskan i närmaste fjällbäck. Lantto gillar!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *