6 Comments

 1. Kicki
  1 February, 2015 @ 17:19

  Nu får du ha det så jädrans upplevelsesrikt! Avundsjuka är en fruktansvärt dålig egenskap, men just nu erkänner jag ett snäv av det faktiskt. Men å andra dudan ska jag snart till Gällivare å simma med Gällivarebor o Colting. Pillutta dej!!!

  Reply

 2. Emmi - explorista.se
  2 February, 2015 @ 12:35

  Åhh, sitter själv och packar för fullt! Sjukt mycket prylar går det åt när man ska iväg på äventyr! 😀 Och shopping, skrev precis ett inlägg om just det (http://explorista.se/hur-mycket-shoppar-du-egentligen/). Är det något man ska shoppa till är det väl just intressen som ger äventyr och upplevelser? 😀

  Reply

 3. Rund är också en form!
  4 February, 2015 @ 19:06

  Åh, vad spännande!
  (Och kan tänka mig att det händer lite på 24 år….) 😉

  Reply

 4. Nadjan
  5 February, 2015 @ 14:05

  Packning, detta mysterium 🙂 Vore kul att höra er feedback på hur packningen fungerade när ni kommer hem. Hur den kom till användning, eller inte. Kram och njut av äventyret!

  Reply

  • Sofie
   18 February, 2015 @ 10:59

   Vi sa om och om igen att det här var den bästa packlistan. EVER!
   Vi använde varenda sak. Allt.
   Kommer använda den här listan för varenda bergstur jag ska på i framtiden. Helt otroligt vilket väder som en merinullströja med en skaljacka ovanpå klarar. Typ alla väder … Kram.

   Reply

   • Nadjan
    22 February, 2015 @ 15:30

    Fantastiskt, då spar jag den! Jag blir sugen att packa ihop och ge mig ut nu 🙂 Och vilka bilder, vilken miljö.. kan tänka mig att skippa många av mina drömmar bara jag tar mig dit istället. Kramar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *