Sök
Stäng denna sökruta.

Torres del Paine

150206_pattores0544 Vi gjorde en liten tur till Torres del Paine, bara en natt för att testa utrustningen. Men WOW – vilken tur! Älskar, älskar, älskar Patagonien. 150206_pattores0615 150206_pattores0299 Nu väntar en vecka utan internet. 150206_pattores0822

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *