NORRSKEN

141226_norrsken0002

Bara för att jag lovat Annika så kommer här ett försök till norrskensbild. Jag är uppvuxen i Gällivare. Norrsken var mer regel än undantag när man traskade hem från krogen under vintern. Har aldrig tyckt det varit något speciellt, det har varit vardag …

Men visst har jag upplevt helt fantastiska kvällar. Liggande på en renfäll i Pirttivupio med ett skådespel ovanför mig. Sådär så det känns som det rör sig mot mig och knastrar. Kvällens var inte speciellt, men för att Annika ska få se att det finns här …

141226_norrsken0006

141226_norrsken0003

Nytt försök imorgon.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

MITT FÖRSTA ÄLGPASS

För första gången i mitt liv så drar jag en lott ur jaktledarens keps för att få ett eget pass. “Tornet i

Läs mer »

Norrländska uttryck

Min släkt pratar finska, eller meänkieli som är den bästa av blandningar. Jag gick på finska som hemspråk i grundskolan (mest för

Läs mer »

4 reaktioner på ”NORRSKEN

  1. Du är en fantastisk vän som fixar detta!! Tycker dock det ser ut som någonting (hur mkt som helst) men anar att man blir bortskämd som norrlänning. Nästa gång (imo?) Kan du inte skicka mig en bild som absolut inte är fixad eller förstärkt med ngt. Bilder som de ovan är amazing men har alltid undrat hur det ser ut utan proffsfotograf bakom kameran. Du hör vilka krav jag har, tyder på att du är en bra vän. Ställer alltid höga krav på dem. Tusen tack för att jag fick se Sofie!

  2. Nä nu håller jag inte med dig alls och det händer ju inte så ofta. 🙂 Jag blir lika lycklig varje gång jag ser det trots att det inte är något ovanligt och några år i Stockholm har nog gjort att jag uppskattar det ännu mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *