10 Comments

 1. Cecilia
  21 October, 2014 @ 18:32

  Wow, detta var precis vad jag behöver läsa just nu! Jag tog mitt beslut om mitt SHOM för två månader sedan, och det innebär att nästa år så ska jag cykla tvärs över USA! Men det är bara början, efter det planerar jag att fortsätta cykla jorden runt. Helt ärligt har jag fått mycket inspiration från dig, och din fantastiska livsglöd och kämparanda! Många tycker att jag är galen, men jag vill bara leva så mycket jag bara kan. Jag orkar knappt vänta till maj då jag ska bege mig iväg, jag vill ut på mitt äventyr nu!

  Reply

  • Sofie
   21 October, 2014 @ 19:32

   Jag känner bara JA! JA! JA! Helt rätt.
   Skrattade igenkännande när jag läste din sida, frågan om jag har en medelålderskris, 30-årskris, 40-årskris har funnits med mig hela livet. Jag brukar säga att om det är en kris så är hela mitt liv en kris, men en väldigt härlig kris. Stort lycka till med alla äventyr !!!

   Reply

 2. Kari
  21 October, 2014 @ 19:37

  Nästa sommars stafettsimning över Engelska kanalen är helt klart ett SHOM – och det läskigaste är kanske att jag inte vet vad det leder till. Det finns ju ett uppenbart mål efter att ha simmat stafett över kanalen och DET är ju superläskigt att ens tänka på.

  Reply

 3. Jörgen
  22 October, 2014 @ 06:20

  Sandsjöbacka trail ultramarathon nästa år. 82km löpning…
  Det ska bli en upplevelse. 🙂

  Reply

 4. Emmi
  22 October, 2014 @ 06:34

  Tack, du är galet inspirerande! 🙂

  Nästa mål är att springa 30 min (!) efter två års rehab, komma upp på brädan och kitesurfa och boka nästa drömresa – och ett par små drömresor där i mellan!

  🙂 Emmi – explorista.se!

  Reply

 5. Petra
  22 October, 2014 @ 13:43

  Tack för ett peppande inlägg och peppande blogg! Mitt mål är att ta mig förbi en svacka i mitt liv som stundtals tar för mycket plats. Jag ÄR inte utbränd eller deppig, det är något jag behöver gå igenom för att ta mig ut starkare på andra sidan. Den här veckan är tung, riktigt tung. Så mitt SHOM är att ta mig ur soffan, gå och handla och åka iväg och träna lite härlig crossfit idag 🙂 I morgon är det stora målet en härlig promenad.

  Jag har inga problem att tänka och drömma stort. Jag bokar resor, jag förverkligar drömmar, jag tänker på allt kul som jag planerat. Men, mitt problem är här och nu, vardagen. Jag flyr nästan från den genom att tänka på allt galet och skoj jag ska göra sen. Så, mitt SHOM må låta litet och ynkligt. Men att på fredag åter ta mig till jobbet och göra det resten av hösten, och göra vardagen till en härlig plats att vara på, inte en ångestfylld sträcka till helgen, det är mitt stora SHOM! Största utmaningen just nu – att vakna varje måndag med ett leende på läpparna och känna – tjoho! en ny vecka!

  Reply

 6. Nipe
  22 October, 2014 @ 14:29

  Oj. Petra som kommenterat här ovanför, satte lite ord på mina tankar som far runt i hundranittio i mitt huvud… Jag planerar och gör en massa roligt, men det är vardagen om är den stora utmaningen. Just nu mellan två jobb och vet fan inte ens vad som skulle kunna få mig att trivas på jobbet ( och följaktligen i vardagen). Suck.
  Men om vi lämnar det trista ämnet och återgår till SHOM gällande fritiden, så är det ju helt klart att cykla långt som fan. Eller springa långt som fan. Typ hela Kungsleden, eller från Smygehuk till Treriksröset. Jag har i höst börjat smått med att ta mig an Blekingeleden och känslan när jag är ute är så där härligt berusande!

  Reply

  • Petra
   22 October, 2014 @ 14:37

   Vill ju ändå lyfta mina stora drömmar kom jag på 🙂 Har ju stora mål längre fram jag bara drömmer om. En ironman t.ex. Springa lopp i fjällen. Ta mig längre bort i världen än jag tidigare varit. Ge mig ut i vildmarken på expeditioner. Åka långt på skidor, vandra långt osv. Naturen är fantastisk, och jag vill uppleva den mer!

   Reply

 7. Kicki
  22 October, 2014 @ 20:09

  http://youtu.be/9lpJSB9pd-s eller detta https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=891463880865006&id=100000042074082 är kanske mina håriga mål Sofie och då gäller det ju att inte ligga på soffan de nästa 40 åren. Sluta aldrig blogga pliiiizzz. Du inspirerar och får oss att reflektera!!! Ha en riktigt trevlig helg i vårt halvdåliga väder här. Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga….

  Reply

 8. Emmi
  23 October, 2014 @ 08:51

  På tal om inspiration, kolla denna magiska basejump-film (även ni du inte gillar basejump!)! Snacka om vackert och härlig inställning!

  http://explorista.se/magisk-film-live-dreams/

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *