Sök
Stäng denna sökruta.

#17: Teknologi

Teknologi … Tänk att jag först läst Byggnadsteknisk och sedan Grafisk teknologi innan jag sansade mig och kom på att det är form jag ska jobba med.

Men om jag tänker teknologi i dagsläget så är det första jag kommer att tänka på min Iphone. Är smått besatt av den. Pratar, mejlar, bloggar, funbeatar(?) och lyssnar på musik… Just idag har den här gått på repeat. Asaf Avidan & the Mojos – One Day / Reckoning Song. På något sätt har den passat dagens tempo.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

0 reaktioner på ”#17: Teknologi

  1. Har du provat Storytel? Mitt bästa vid långspring! (eller bilköer) Maila annars om du vill ha en gratis valfri ljudbok, jag har att ge bort till nya kunder och alla jag känner har redan fått!

    //Anna
    (kompis med Jeanette S)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *