5 Comments

 1. Jörgen Stenquist
  22 December, 2011 @ 19:54

  Sluta upp med att vara sjuk nu Sofie!!! Dumheter!!! Skittråkigt att vara ensam med alla pensionärer som flyter runt medsols i Sörasimhall ju :-(. Joduseruatt nu blir du frisk!!!

  Reply

 2. Lisa
  23 December, 2011 @ 07:39

  Vik hädan dumma inflammation!!! Bli frisk nu syster yster vi saknar dig.

  Reply

 3. Britta
  23 December, 2011 @ 10:40

  Usch, så drygt….
  Du kör Kalmar också alltså? Du är tuff du!

  Reply

 4. Jennie Düring
  23 December, 2011 @ 11:36

  Jag blir heller aldrig sjuk, trodde jag… Efter 3 veckors halsont pallrade jag mig till läkaren. Halfluss!?! och efter 3 penicillinkurer (fick fel medicin från början) är jag äntligen frisk. Att vara frisk är bästa julklappen!
  Önskar dig en god jul och bästa nyåret!

  Reply

 5. lotta hooft
  23 December, 2011 @ 13:01

  Hej,
  Krya på dig och hoppas du får njuta av julen trots kraslighet. Jag var sjuk 4 månader hösten för två år sedan, men fick till ganska så okej tävlingstider året efter ändå. När du väl sätter igång så kommer du snabbt i form igen:-)
  God jul från familjen Hooft

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.