Sök
Stäng denna sökruta.

Ta myrsteg mot ditt mål!

Idag blev jag påmind om döden, en väns syster dog. Hon var i min ålder. VAR. Tänk att jag igår sa att hon ÄR i min ålder.

Hörrni, livet är så kort och ingen annan lever det åt er. Vad vill ni göra? Se till att göra det, eller åtminstone ta det där lilla, lilla steget åt det hållet.

Fundera på vad du vill och ta ett steg, och ett till mot just ditt mål, din dröm, ditt liv. Det kan vara ett ministeg. Ett litet tomtesteg. Ett myrsteg. Som att googla på det du är intresserad av. Anmäla sig till en kurs. Ringa någon du gillar. Snuffa i nacken på ditt barn och verkligen dra in luften och smaka på den. Berätta för människor att du älskar dem. Lukta lite extra på luften när det regnat. Lev nu, ok?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ta myrsteg mot ditt mål!

  1. Jag vet Sofie – min lillasyster gick vidare i februari och lämnade en tomt hål i mig. Man måste ta vara på den vardag som innehåller så mycket underbart – regn mot ett fönster, våra barns händer i våra, varma och kramande, en varm sol, att simma i sjön…./ Jörgen

  2. Jag läste detta inlägg för några dagar sedan och reflekterade då en hel del över det du skrivit. Mycket bra skrivet! Idag fick jag beskedet att en mycket fin kollega lämnat oss i en cykelolycka. Vi var lika gamla. Livet kan vara skört. Jag kom att tänka på dina ord idag.
    Va rädd om dig och varandra. Lev livet.
    Kramar Ramona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *