Sök
Stäng denna sökruta.

Fortfarande sugen …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Fortfarande sugen …

  1. Åh jösses, fick lite gåshud på kuppen, och då gillar jag ändå varken att simma, cykla eller springa 😛 . Jag förstår att du blir sugen, det ser riktigt hardcore ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *