20 Comments

 1. Jessica
  17 February, 2014 @ 00:32

  Du är något av det coolaste jag vet.

  Reply

  • Sofie
   19 February, 2014 @ 07:55

   Du. Detsamma.

   Reply

 2. Marie
  17 February, 2014 @ 07:33

  Åh, du är så klok. Jag vill också hålla på med triathlon, men är rädd att göra bort mig, komma sist eller inte hittas överallt. Men ser vad du skriver och tar det till mig.

  Kram M

  Reply

  • Sofie
   19 February, 2014 @ 07:58

   En klyscha men jag brukar på riktigt tänka att även om jag är sist så är jag före dom som inte tagit sig ur soffan. Och det är märkligt det där, jag är ofta sist på träningspass, men på tävling så händer det så mycket så man är ta mig tusan sällan sist. Och skulle man vara det, vad spelar det för roll?
   Jag säger bara vill du så kör! Alltid lär man sig någonting. Lycka till.
   Kram!

   Reply

 3. Sussi Lorinder
  17 February, 2014 @ 08:09

  Vad bra skrivet Sofie!! Du är så klok! Och vilken snygg bild från Kalmar;-)

  Reply

  • Sofie
   19 February, 2014 @ 07:59

   Tack. Och visst är målbilden fin, tycker bara hon före var lite taskig som inte stannade kvar en sekund och kramade om nästa Åkersbergabrud 😉

   Reply

 4. Cecilia
  17 February, 2014 @ 08:17

  Såå bra, härligt!

  Reply

 5. Marre
  17 February, 2014 @ 08:39

  Men COOOOOOLT!

  Reply

 6. Statistik och planering | Maarit Kaskela
  17 February, 2014 @ 08:43

  […] hurras och skålas för fullt i Ironman-världen. Vissa har fått guldmail, andra bronsmail och vissa (läs jag) inga mail alls (nä då, inte bitter alls). Rankingen för Ironman är klar […]

  Reply

 7. EM
  17 February, 2014 @ 09:03

  Love it 🙂

  Reply

 8. Ulrika
  17 February, 2014 @ 10:18

  Härligt 🙂

  Reply

 9. Karin Tri - triathlon
  17 February, 2014 @ 11:01

  Precis! Det är bara att göra det. Alla har vi startat från 0 nån gång! Grattis till IM bronset!

  Reply

 10. Uppochhoppa
  17 February, 2014 @ 11:12

  Så supertufft! Men jag undrar en sak. När du säger att du skulle skrattat högt åt de här grejerna? Du ville dem ändå? Eller var det bara såhär ” jag skulle vilja springa lite” – och så blev lite till att vilja springa mycket? (antar det?)

  Jag har många idéer om vad jag vill och tänker mycket kring det här – varvar “hur svårt kan det vara” med “banklån 4 miljoner” och så möts de där på mitten i idéer och snart nu också mer konkreta planer. Snö. Frihet. Löpning. Berg. Skidåkning.
  Det vill jag ha mer av!

  vad vill du nu? Förutom hawaii?

  Reply

  • Sofie
   19 February, 2014 @ 08:19

   Springa var inget jag ville, det var bara trist och tungt. Och cykla var liksom bara inte något jag gjorde.
   Just den här drömmen började med att jag hörde om att man kunde lära sig crawl som vuxen så då gick jag på den känslan – och lärde mig det. På kursen träffade jag några triathleter och där väcktes nästa “det-vill-jag-göra-grej” så då gick jag åt det hållet.

   Vad jag vill ha mer av. När jag skrev det här inlägget:
   http://lanttolife.se/2013/11/fem-vardagtips-fran-en-bitter-norrlanning/
   så gjorde jag årets moodboard (jag gör flera om året men en övergripande plan…) Och det jag vill ha mer av är familjehäng i skog och mark. Resor. Naturupplevelser. Mixen av maxpuls och mys gör mig lycklig så det försöker jag få in mer av. Har ett gäng tävlingar inplanerade men har insett att se mig själv prestera heffoheffotider gör inte att jag blir motiverad. Men jag vill klara av och prestera bra på Engardin Swimrun, DET får mig att stiga upp tidigt och dra av mitt intervallpass.

   Tycker du sammanfattade det bra. Snö. Frihet. Löpning. Berg. Skidåkning. Skriver gärna under på dom sakerna också.

   Reply

 11. Therese
  17 February, 2014 @ 13:14

  Slutar aldrig att bli imponerad av dig!! Du är helt klart en av mina idoler och förebilder!!!!

  Reply

 12. Alex
  17 February, 2014 @ 18:18

  Du gör mig stum, och får mig att börja fantisera om en iron man, vilket är helt sjukt!? Jag är en lite lönnig, visserligen tränande småbarnsmorsa, som inte kan crawla och aldrig sprungit längre än 7,5 km…

  <3

  Reply

  • Sofie
   19 February, 2014 @ 08:26

   Haha, tack. Du låter med andra ord som jag.
   Känner du för det så bara gört.
   Eller så går du igång på något annat. Vilket som blir bra.
   Stor kram!

   Reply

 13. Lena
  21 February, 2014 @ 06:46

  Jag en av de där som oftast kanske aldrig tar sig tid att skriva en kommentar utan bara tassar in och läser och INSPIRERAS! Du är fantastisk, tack!

  Reply

 14. Tanja
  22 February, 2014 @ 12:56

  Tack för inlägget, inspirerande! Har länge funderat på att ta ett steg mot drömmen. Nu vet jag att jag måste, ångrar inte fast jag misslyckas, men misslyckas om jag inte ens försöker.

  Reply

 15. Ken
  23 February, 2014 @ 09:06

  Min hjälte? Jo, det måste vara det den där Super-Sofie Lantto står för vad gäller livet.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *