Sök
Stäng denna sökruta.

VÅRFESTIVALEN!

Är fortfarande lite hög efter förra helgen. Känner bara tack. Tack för att vi fick vara med. Att få vara med när människors ögon glittrar efter att ha simmat och sprungit runt Erikas ö, det är ta mig tusen magi.

Att få hänga med härliga människor och coacha och föreläsa med Erika, Lisa och Kristina var så innerligt kul. Jag tycker alltid det är kul men den här pandemin har gjort att jag uppskattar det om möjligt ännu mer. Att få låtsas att världen är som vanligt under några dygn var befriande. Med det sagt så var det inte som vanligt … för att inte kramas, att det står handsprit överallt, att alla bor i egna rum och använder sin egna toalett, att all mat serveras i picknickkorg och att allt, allt är ute är inte vanligt … men det kanske är det som kommer bli det vanliga och det har jag faktiskt inget emot. Älskar att vara ute.

Tack Erika för att vi fick vara med. Läs mer här! 

Foto: Martin

Träning, meditation, swimrun, föreläsningar och workshops gav energi!

Älskade systra min! Saknar henne i min vardag, det känns lite som att vara av med en arm så det var helt underbart att vara hel en helg.

Känslan hela helgen, syre och ljus!

Kvällsmeditation på klippan.

Vattnet var varmt, förvånande varmt. Det blev fem vändor med simning och swimrun för min och Lisas del. Så härligt!

           

En av “kycklingarna” på gården.

   

Tack för i helgen, tack för allt! Har du chansen – åk till Aspö! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *