VÅRFESTIVALEN!

Är fortfarande lite hög efter förra helgen. Känner bara tack. Tack för att vi fick vara med. Att få vara med när människors ögon glittrar efter att ha simmat och sprungit runt Erikas ö, det är ta mig tusen magi.

Att få hänga med härliga människor och coacha och föreläsa med Erika, Lisa och Kristina var så innerligt kul. Jag tycker alltid det är kul men den här pandemin har gjort att jag uppskattar det om möjligt ännu mer. Att få låtsas att världen är som vanligt under några dygn var befriande. Med det sagt så var det inte som vanligt … för att inte kramas, att det står handsprit överallt, att alla bor i egna rum och använder sin egna toalett, att all mat serveras i picknickkorg och att allt, allt är ute är inte vanligt … men det kanske är det som kommer bli det vanliga och det har jag faktiskt inget emot. Älskar att vara ute.

Tack Erika för att vi fick vara med. Läs mer här! 

Foto: Martin

Träning, meditation, swimrun, föreläsningar och workshops gav energi!

Älskade systra min! Saknar henne i min vardag, det känns lite som att vara av med en arm så det var helt underbart att vara hel en helg.

Känslan hela helgen, syre och ljus!

Kvällsmeditation på klippan.

Vattnet var varmt, förvånande varmt. Det blev fem vändor med simning och swimrun för min och Lisas del. Så härligt!

           

En av “kycklingarna” på gården.

   

Tack för i helgen, tack för allt! Har du chansen – åk till Aspö! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *