Sök
Stäng denna sökruta.

FÖRELÄSNING PÅ UTEHELG

18–20 maj arrangeras Utehelg på Skeviksgård, Värmdö. På fredag ska käraste syster och jag föreläsa. Planen är att du ska få följa med oss från start till mål. Genom lycka och mörker, från Sandhamn till Utö. Vi delar med oss av tips, tricks, våra härligaste stunder – men också de mörkaste, och hur vi tog oss upp ur djupet.

Jag har ställt mig på startlinjen för ÖtillÖ tre gånger. Gått i mål två gånger. Det är en tävling jag har djup kärlek och respekt för.

Kom! Kom! Kom och häng med oss. Förutom våran grymma föreläsning så är det aktiviteter hela helgen. Vandring, paddling, MTB, yoga, naturparkour, fotovandring, utemat, bushcraft, Åda Wild Boar Challenge, SUP, trailrunning och skönt utehäng. För att inte tala om löjligt många bra föreläsare som Annelie Pompe, Fredrika Ek, Sören Kjellqvist, Serkan Günes, Erik Ahlström och och och …
Min plan är att vara där hela helgen! Anmäl dig här! 

Det var en gång två småbarnsmorsor från förorten som inte kunde simma. En dag läste de om den tuffa swimrun-tävlingen Ö till Ö i huvudstadens skärgård.
Hur svårt kan det vara, sa den ena morsan?
Det tar vi reda på, sa den andra.
Och så blev det …

Här kan du läsa om hur jag hade det på ÖtillÖ 2011, 2013 och 2015. 

ÖTILLÖ 2015

Hoppas vi ses 18 maj om inte förr!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKNING FÖR VANDRING

Här hittar du tipsen till en perfekt packad vandringsryggsäck. Från strategiskt placerade snacks i midjebältet till viktiga verktyg som kompass, karta, pannlampa och toalettpapper i det översta facket. Sovprylar, köksutrustning, dunjackor och regnkläder har sina egna dedikerade platser för enkel åtkomst under pauser.

Läs mer »

Prylen: kängan Mira

Vi träffades när jag letade efter sällskap till Patagonien. Det var kärlek vid första ögonkastet. Testade några andra men de var antingen

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *