Sök
Stäng denna sökruta.

VINN MUGG TILL DIG & EN VÄN!

170604_muggtavling20170604_0011 (1)

En snabb tävling: vinn en mugg till dig och en vän! Kommentera här (eller på Instagram) med vilken mugg du vill ha och vilken din vän ska ha, varför och när hon eller han ska använda den.

Jag väljer ut en vinnare imorgon onsdag, 7:e juni.
Uppdatering: Jag kunde inte välja bland alla bra motiveringar ????så jag drog en vinnare och det blev @fullfartlingsom. Grattis!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

Svenska brukshundklubben

Målgrupp människa & hund i allt från typsnittsval till mässkoncept.
Plan: Användbart och nutida men samtidigt långsiktigt och hållbart. 
Härligt teamwork med Cajsa Rännar. Tog fram nytt typsnitt, nya trycksaker och en helt ny mässmonter för Svenska Brukshundsklubben.

Läs mer »

18 reaktioner på ”VINN MUGG TILL DIG & EN VÄN!

 1. Har den perfekta träningskompisen som stöttar, peppar, inspirerar och drar mig framåt. Vi ler, skrattar och njuter tillsammans vilket är ovärderligt. “All good things are wild and free” skulle passa oss båda. Vi ska använda dom efter härliga open water pass eller på en sten i skogen. Varför just den? Jo för det är känslan när man får träna och aktivera sig i vår fantastiska natur.

 2. Häpp Sofie!
  Team S&S (Stabbe the Dog & undertecknad) skulle gärna slita på varsin mugg i vardagen – på vandring, på rull, i vila.
  Funktionellt vackra och tidlösa är dina alster. Älskar’t!!!
  Material och form får tanken att vandra…
  Först till efterlängtade vätskepauser under utejobb med gammelmorfar. Till höbärgning, stockbarkning, gärdsgårdsbygge, falurödfärgsmålning, slipstensvevning…. Till underbar hemlagad saft med precis lagom skyhög sockerhalt.
  Sen vidare till en annan kontinent – till farmors by och caféet med trädkrona till tak. Till kaffebönorna på torkmattan, som väljs ut en och en, rostas över Eldendärallasamlas, mals i mortel och sakta kokas till det godaste kaffe man nånsin smakat.
  Åsså till vardagspåminnelser – notes to self inför framtida äventyr. “Lev ff!” “Tri…” “Think outside…” och “Never stop…”
  Det var FYRA muggar ja… Fuck it. Köper. Så värt det. Min utflugna måste få en egen ju. Och morsan.
  Kram pårej!
  Sara B

 3. Åh, jag skulle bli så himla glad över Forest therapy till mig och en god kollega och vän. Vi jobbar båda som sjuksköterskor på en palliativ vårdavdelning och skogen är en stor källa till vila, återhämtning, rensning av tankar och tankning av ny energi. Jag springer mycket i skogen, medan min kollega som har problem med knän (hon saknar löpningen sååå mycket) njuter skogen med långa promenader med sin hund eller på hästryggen. Jag tänker att muggarna skulle vara underbara att dricka kaffe i på jobbet när man behöver andas en stund, bli påmind om känslan, lugnet, som infinner sig i våta vackra skogar!

 4. Till min underbara sambo som blev fjällbiten när vi träffades för 8 år sedan och nu inte mår bra om hon inte får till ett par vandringar varje år. Vare sig väder, vind, uteblivet sällskap eller graviditeter kan hindra henne. Muggen skulle hon ha på jobbet för att varje dag minnas vad hon varit med om och drömma om den där perfekta vandringen hon ständigt letar efter. ( https://denperfektavandringen.blogspot.se/ )

  Vilken? The mountains are calling såklart! Cauze thats what they do. 🙂

 5. Och till mig never stop wondering never stop… Det är det jag brukar göra i fjällen. Skrivit på allt från tentor till böcker på alla möjliga härliga platser. 🙂

 6. Jag skulle gärna vilja skicka en av dina superfina muggar till min lillebror. Han finns alltid där och stöttar under de långa, tråkiga, slitiga passen. Väntar in mig när jag behöver hämta andan och ställer alltid upp på en spurt till närmaste korsning. Han skulle helt klart ha en #Levförfan mugg och jag skulle önska mig en never stop wondering, never stop wandering. Muggarna skulle helt klart följa med på fjällturerna och speciellt när ni ska upp och fiska i sommar.

 7. Jag skulle behöva “lev för fan”! Detta då jag alltid prioriterar jobbet och jag skulle behöva släppa taget lite och leva lite mera????.
  Mugg nr 2. Vill jag ge min man som alltid finns där, trots all hans träning. Kaffe är gör honom mycket viktigt, så till honom skulle jag vilja ge koppen its coffe oclock!
  Perfekta muggar för oss att ha med på alla tränings och tävlingsresultat ????

 8. Jag skulle välja “Forest therapy” till min scoutledarkompis Emma och mig. Vi skulle dricka vårt kaffe ur dem när skogen förvandlat våra vilda upptäckare till nyfikna skogsvarelser.

 9. Forest therapy är ju helt klart klockren till Louise som ju funnit traillöpningen. Jag ser den där muggen hänga och dingla på lätta ryggan där hon tassar fram i trolska skogar. Vi skulle ha cyklat Siljan runt, men en mindre bright bilförare satte P för det. Hon rehabar istället i bla skogen. För min del är det The mountains of Laponia that are calling.

 10. Gubbvännen tjänstgjorde som nyprästvigd i Ammarnäs. Dramatiska är berättelserna om vandringar till samekapellet, påkörd ren som skulle bärgas ur diket, vinterpromenaden med närapå dödlig utgång. Gubben vill visa sitt Västerbotten och i augusti blir det äntligen av!
  “The Mountains are Calling” till honom och till mig “All good things are wild and free” ska vi ha vid rasterna längs vägen:
  Storslaget, rent, vidunderligt tyst,
  av varma sommarsolen bli kysst.
  Själva resan är mål nog
  genom dala-, häx-, jamt- och fjällnära skog.

 11. Åh muggen med “the mountain is calling” skulle jag vilja ha till mig och min kompis. Denskulle passa prefekt i sommar när vi ska vandra i fjällen, yoga och äta god mat. Hur mysigt vore inte att på toppen av fjället stanna och dricka varmt kaffe ur denna mugg ????

 12. Never stop och All good things, stämmer så bra på frun och mig som skulle njuta av en god kopp te i Skåne eller ute i Luleå skärgård medans vi påminner oss om alla sköna människor vi känner och vill göra nya eller gamla äventyr med.

 13. Forest therapy till mig för att skogen just nu (och alltid) är min livräddare. Till min bästa vän Åsa blir det All good things are wild and free. För att hon är det, efter en tids kämpande, och flr att hon alltid finns där för mig. Nära eller på distans. Vi skulle ha dem med oss på en välbehövlig dejt och använda dem både till morgonkaffe på trappen ut mot sjön och till sena kvällars vin och djupa samtal.

 14. Jag har länge spanat på dina fina muggar, älskar de fina “budskapen” som ger så mycket pepp och livsglädle. Jag har en underbar vän som lever ett tufft liv som ensamstående tvåbarnsmamma med släkt och familj i Tyskland. Tillsammans försöker vi få in livsglädje och ork till vardagen genom att vistas i naturen och skogen så mycket som vi hinner. Var sin mugg med Forest therapy och Mountain are calling vore helt fantastiskt att få ta med ut på våra äventyr. Ps Min vän fyller snart år och det skulle bli en så helt perfekt present. ???????????????????????

 15. Forest teraphy är precis vad jag behöver efter en höst, vinter och vår med en smärtsam skilsmässa. The mountains are calling skulle vara till en vän som hjälpt mig under dessa månader och som fått mig att skratta, känna hopp om livet och som även hjälpt mig att hitta fast mark under fötterna då jag fallit fritt. ??

 16. Min sambo och träningspartner stöttar mig i vått och torrt i min satsning och håller samtidigt på att avsluta sin rapport till sitt examensarbete. Hon älskar att vara i skogen och att cykla långa planlösa vändor. Inför sommaren har hon köpt väskor till cykeln och skall ut och cykla långa härliga vändor och förhoppningsvis tälta i skogen. Hon skulle verkligen älska en “Forest Therapy”-mugg att ha med sig! Personligen skulle jag älska en #levförfan =).

 17. O, vad jag hade velat vinna det! Varsin till mig och till min man och det hade varit perfekt när vi ger oss ut på vår fjällvandring i sommar. I år har vi tänkt att utgå från storulvån och gå in i norge och runt sylarna. Jag hade velat ge honom en mugg med cykeln och n+1 (då han alltid tar upp det när han menar att han har för få cyklar, vilket är ofta….). Till mig själv hade jag velat ha en “The Mountains are calling”. För mig betyder fjällen/bergen så mycket; lugn, stillheten och bara få en chans att varva ner i en stressig vardag. Kanske därför vi kör upp minst en gång per år till fjällen från Skåne 🙂
  Håller tummarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *