2 Comments

 1. Helena
  29 March, 2017 @ 09:36

  Jobbet av Karin Wallén är så snyggt. Älskar bilden och hela idén. Jättefint nummer. Grattis!

  Reply

 2. petra
  4 April, 2017 @ 12:13

  Jag har läst utemagasinet länge men har också känt att formatet har somnat in, så jag är väldigt pepp på denna uppfräschning då jag även läst WH under flera år och gillar det arbete du och Marie gör 🙂
  Jag bor i Tromsö, men såg nu att tidningen går att få upp hit, så jag startar en prenumeration nu 😀 Hoppas också att Utemagasinet och andra magasin fortsätter fokusera på Norge och gärna Nord-Norge utan att för den delen behöva snöa in på Lofoten. Lofoten är fint men finns såå mycket mer av Nord-Norge att uppleva som är magiskt, och hela Norge för den delen. Ser fram emot spännande läsning framöver <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *