3 Comments

 1. Ken
  30 July, 2015 @ 13:42

  Om du inte har nått emot att komma sist, tänker jag: “Hur svårt kan det vara? Jag kom nyss i min gamle kitevåtdräkt och tycker om att uppleva nya saker (så jag kan äta en burk med italiensk choklad-glass efteråt med gott samvete), så, om du tror att du orkar släpa mig omkring, och om jag får för sambon, så…”

  Reply

 2. Monique Stalås Hörnsten
  30 July, 2015 @ 15:22

  Om jag inte redan hade varit anmäld så hade jag gjort glada krumsprång under hela tävlingen om du hade velat tävla med mig Sofie! Du är min hjälte! Säg bara till om det blir någon mer gång som du behöver en tävlingskompis, jag är med på allt 🙂 Glad är jag också 😉
  Kram!

  Reply

 3. Linda Carlsson
  30 July, 2015 @ 21:29

  Hallå!! Det måste vara ödet???? jag har precis upptäckt dig genom en god vän som även tycker att jag ska köra swimrun istället för triathlon som jag har gett mig in på nu det senaste året. Hon tyckte att Ångaloppet skulle passa mig men då jag är sent ute och har ingen partner så trodde jag det var en omöjlighet. Är en gammal konstsimmare och inbiten traillöpare som gärna springer länge i naturen. Jag ger gärna järnet med ett brett leende ????Nu kommer jag hålla tummarna stenhårt och hoppas turen är på min sida. Jag har precis kört långdistansVM i triathlon i Motala och har liksom tappat rodret litegrann. Lika som det var en galen idé som faktiskt gick att genomföra trots att jag var en nybakad triathlet, trebarnsmamma och nyskild så tror jag att det här är en ännu galnare och minst lika rolig idé. Mot nya mål ????

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *