Sök
Stäng denna sökruta.

ÅNGALOPPET MED MIG?

anga4

Eftersom min syster flytt landet så undrar jag om du vill simma och springa Ångaloppet med mig. Nästa söndag, den 9 augusti. 20 km löpning och 2 km simning. 12 öar och kobbar. Jag har en plats men ingen kompis …

Ångaloppets vision är “swimrun för alla”.
Kan du springa två mil?
Kan du simma 2 km?
Är du glad?
Vill du köra med mig?
Jag och Lisa brukar alltid säga att under en swimruntävling så är ens partner ens absolut bästa vän, den du älskar mest i hela världen, allt vi säger till varann ska vara positivt och föra laget framåt. Det får gärna vara din första swimrun. Du får vara hur långsam eller snabb som helst – jag vill ha en riktigt bra dag med min för dagen bästa vän.

Hoppas du vill köra med mig. Kommentera här och berätta varför just vi skulle ha en bra dag eller mejla mig på sofie@lantto.se
Ps. Behöver en vän så jag kan anmäla laget senast på söndagkväll. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

ÖTILLÖ FINAL 15

Jag och syster Lisa anmäler oss spontant till ÖtillÖ – Final 15. Dom sista 15 km av Ö till Ö. Kvällen innan

Läs mer »

SUUNTO SPARTAN ULTRA

Har testat en Suunto Spartan Ultra i drygt ett halvår. Fick låna den när jag skulle till Himalaya för att springa 100

Läs mer »

3 reaktioner på ”ÅNGALOPPET MED MIG?

  1. Om du inte har nått emot att komma sist, tänker jag: “Hur svårt kan det vara? Jag kom nyss i min gamle kitevåtdräkt och tycker om att uppleva nya saker (så jag kan äta en burk med italiensk choklad-glass efteråt med gott samvete), så, om du tror att du orkar släpa mig omkring, och om jag får för sambon, så…”

  2. Om jag inte redan hade varit anmäld så hade jag gjort glada krumsprång under hela tävlingen om du hade velat tävla med mig Sofie! Du är min hjälte! Säg bara till om det blir någon mer gång som du behöver en tävlingskompis, jag är med på allt 🙂 Glad är jag också 😉
    Kram!

  3. Hallå!! Det måste vara ödet???? jag har precis upptäckt dig genom en god vän som även tycker att jag ska köra swimrun istället för triathlon som jag har gett mig in på nu det senaste året. Hon tyckte att Ångaloppet skulle passa mig men då jag är sent ute och har ingen partner så trodde jag det var en omöjlighet. Är en gammal konstsimmare och inbiten traillöpare som gärna springer länge i naturen. Jag ger gärna järnet med ett brett leende ????Nu kommer jag hålla tummarna stenhårt och hoppas turen är på min sida. Jag har precis kört långdistansVM i triathlon i Motala och har liksom tappat rodret litegrann. Lika som det var en galen idé som faktiskt gick att genomföra trots att jag var en nybakad triathlet, trebarnsmamma och nyskild så tror jag att det här är en ännu galnare och minst lika rolig idé. Mot nya mål ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *