6 Comments

 1. Lisa
  17 July, 2012 @ 06:36

  I Zurich kom jag på en sak som jag missat som jag egentligen vet att jag borde göra…träna i det väder du kommer tävla i. Jag säger det dessutom till andra men glömmer det själv. Jag var så otroligt feg i nedförsbackarna med nya karbonhjulen och korkbromsarna eftersom att jag aldrig testat dem i hällregn och branta backar. Den bilden hade jag inte sett framför mig så hitta lite dåligt väder att njuta i så kommer det att bli en fröjd när det blir sol på tävlingen.

  Reply

  • Sofie
   19 July, 2012 @ 09:06

   Sant, sant. Igår drog jag ut i regnet efter att ha läst din kommentar.

   Reply

 2. Johanna
  17 July, 2012 @ 07:15

  Hei Sofie,
  Kul att läsa på din blogg och spännande att du ska vara med i Norseman!
  Et tips med tanke på at den går i Norge är att träna på att springa/gå i stening teräng (gissar att det kommer vara en hel del sten där på slutet). Jag kommer ihåg att det var något som var väldigt ovant när jag började springa upp på fjälltopparna här kontra typ Dundret 🙂 Dom första gångerna gick väldigt mycket energi till att konsentrera mig om var jag satte mina fötter. Framför allt ned igen men den slipper du i tävlingen i alla fall. Vet inte om ni har några steniga backar där nere? 🙂
  Anyway, Det ska bli spännade att läsa om dina upplevelser!
  Lycka till!

  Reply

  • Sofie
   19 July, 2012 @ 09:05

   Tack för tipset! Någon stenig backe ska jag nog kunna hitta även här.

   Reply

 3. Lina
  17 July, 2012 @ 16:02

  Sofie!
  Du är en sann inspirationskälla! Kan jag gå på kurs hos dig?
  Du är helt enkelt fantastisk!!
  Kramar Lina

  Reply

  • Sofie
   19 July, 2012 @ 09:04

   Tusen tack, blir otroligt glad över dina ord.
   Kurs, när du vill, när du vill 🙂
   Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.