Sök
Stäng denna sökruta.

Så håller du dig frisk

Jag tänkte precis skriva ett inlägg om hur man håller sig frisk. Det har hostats runt mig, febern vandrat från de som sitter framför mig, bakom mig och till vänster om mig. Under hösten har folk har däckat runt mig och jag har vandrat genom smittohärdarna och varit stark och stolt. Ingen bacill tar mig. Inget virus kan hota mig. Icke. 

Eller hur. BOM säger det så åker man på en riktig genomkörare. Nästan två veckor utan riktig träning. Jag har inga problem med att vila. Men hallå, det räcker nu. Det kliar i hela kroppen. Jag vill vara frisk. Nu.

Längtar efter ett riktigt långpass löpning. Ett sinnessjukt hårt crossfitpass. Ett cykelpass som gör att de mest imfria glasögonen immar. Ett simpass som är så jobbigt så det känns som lungorna sprängs. Eller bara ett litet miniyogapass. Vad som helst men inte det här.

Bägge bilderna är från Camp Mallorca 2011. Friska dagar. Lyckliga dagar. Men imorgon. Då. BOM. Frisk. Sådetså!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

0 reaktioner på ”Så håller du dig frisk

  1. Du har kommit till tredje grötstadiet helt enkelt 🙂

    Skämt å sido, jag vet precis hur det känns! Jag är inne på min SJÄTTE vecka, helt jäkla sjukt är vad det är! Men vad tusan, vi kommer komma ut på andra sidan, fulla av motivation! Jag längtar efter att få träna igen 😀

    Krya på dig!!

  2. Bli frisk – nu!
    för på fredag kommer jag upp på red, om Marie var inne, och då vill jag inte vara rädd för att ta emot en (minst!) kram!

  3. Snart är du på topp igen och på g! I med mera probiotika så att du kanske slipper trilla dit igen? Hjälpa immunförsvaret så mycket det går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *