EN TILL IRONMAN?

bild 1

En vecka sedan Ironman Kalmar och jag har på mig ett åkband igen? Ironman Köpenhamn imorgon. Är jag komplett knäpp? Kanske. 

Jag går väldigt mycket på magkänsla, och känner att ju bättre jag blir på att lyssna på den desto härligare är mitt liv. Roligaste Ironman tävlingarna är alltid med syster Lisa och Anders så när dom sa att det är Ironman Köpenhamn som gäller 2014 så bokade jag det. Sedan får dom för sig att bli gravida så bägge avbokar. Och min mage säger att det är Kalmar som jag verkligen vill köra. Jag får chansen att köpa en startplats till Kalmar via Nirvana.

Sedan har jag hela tiden sagt att jag känner efter, mår min kropp bra så hoppar jag in i bilen med mina vänner som ska ner … På måndag säger vännerna att dom inte ska åka. Och jag känner NÄÄÄÄJ och min kropp känns bra. Bara den där känslan av att jag tänkte NÄÄÄÄJ och inte SKÖÖÖÖNT var en bekräftelse på att jag verkligen VILL köra en till Ironman.

140823_IMCPH0010

Jag ser fram emot imorgon. Kommer fira varje simtag, fira varje tramptag och fira varje löpsteg. För varje steg framåt är bonus. Om jag tar mig in i mål? Får se, det känns så men jag tar dagen som den kommer. Vill du fira varje steg med mig så gå in här och sök upp startnummer 610. Och som vanligt heja dig hes och håll en tumme hårt vid middagstid, det är då det brukar kännas. Men jag har en vag aning om att det kan kännas en smula innan dess.

Wish me luck. Hörs imorgon!   140823_IMCPH0015 140823_IMCPH0053

Det kommer bli intressant… Simstarten och T1 (där man byter från simning till cykel) är på ett ställe. Den röda påsen fraktas till ett annat ställe där T2 (där man byter från cykel till löpning) 140823_IMCPH0056

Extra, extra roligt är att min fallskärmskompis Anders ska köra sin första imorgon. Han kommer flyga fram som vinden. Jag lovar! Hoppas jag hinner se honom innan han går i mål. 140823_IMCPH0059 140823_IMCPH0072

Alltså, om min rumpa inte skulle ta vind så skulle det gå rätt snabbt …140823_IMCPH0074  140823_IMCPH0023Och ska vi prata extra, extra, extra, extra roligt så är det att jag fick en bonushelg med två personer jag gillar väldigt mycket. Olle och Mia. Här är Olle framför sin lastbil.

This entry was posted in Ironman. Bookmark the permalink.

2 Responses to EN TILL IRONMAN?

  1. Pingback: Nystart | Maarit Kaskela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *