Sök
Stäng denna sökruta.

Huskys julspecial

Husky podcast bjöd in till inspelning av en nyårskaramell. När Mr outdoor podcast himself frågade om jag vill vara med i Husky Dreamteam så säger man såklart inte nej. Magnus förklarade för oss att han såg oss på som en superhjältegrupp där fantastiska människor med olika förmågor gör gemensam sak.

Han beskrev oss såhär:
Sofie Lantto, den kreativa norrlänningen med superkrafterna triathlon, swimrun, kaffe allmänna äventyr och bullshit.

Även tidigare Huskygäst i avsnitt åttioett.
Sverre Liliequist, en av den moderna friåkningens absolut största och en Gudfader för svensk friåkning, hängiven cyklist, trebarnsfar och storfiskare. Givetvis också tidigare Huskygäst i avsnitt tjugoett.

Hanna Näslund, nybakad cyklist, Instagramstoryexpert, multisportare, Jämte och numer stolt ägare till ett par egensydda Lundhagskängor. Min gissning är att ni under 2018 kommer att få se mycket mer av Hanna!

Och vid den fjärde mikrofonen hittar du såklart Husky himself, Magnus Ormestad. Mr outdoor podcast. 

Det blev ett långt samtal om allt och inget. Vansinnigt roligt att träffa Sverre och Hanna. Hoppas du gillar – det är tänkt som mysigt sällskap på tågresan, löpturen eller långpromenaden i jul. Lyssna här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *