Sök
Stäng denna sökruta.

ACIDPASS!

171014_Acid0026

I lördags fick jag vara med och köra ett sjukt roligt pass, Liv körde ett galet jobbigt ACID-pass med några jag aldrig träffat, några vänner jag inte träffat på länge och några nära vänner. Önskar alla fick uppleva sådana här träningspass någongång. Kombinationen härliga människor, mjölksyra och total tillfredställelse efteråt.

171014_Acid0007

RÖDA SIFFROR! Acidintervalller betyder alltid två set i varje maskin av: 2 minuter i grön zon, 2 minuter i gul zon och en minut i röd zon. Lite styrka på det och en timme har flugit iväg. En jobbig timme. En svettig timme. Men jag lämnar alltid med känslan av tillfredställelse.

171014_Acid0027

Styrkan varierar från gång till gång men alltid bra övningar som jag känner är bra för mig som vill bli genomstark så jag håller mig hel.

171014_Acid0030

Fem starka roddare. Liv som höll passet för oss är en av Sveriges bästa roddare – älskar när hon ger mig tekniktips!

Tack för ett knäppt jobbigt men nå så sjukt kul pass. Nu är det bara tre pass kvar på min “six weeks to peak period” Vill inte att det ska ta slut. Eller ja – lite – bara för att då är det dags för äventyr. 

Ps. Bor du i Stockholm och gillar konditionsträning – testa för tusan. Du får gå en gång gratis och prova! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *