om mig

Sofie Lantto

Mitt livsmotto är #LevFörFan. Det är en påminnelse om att du kommer dö en dag – så njut av livet. Andas, lukta och känn! Våga! Och kom ihåg vad som är viktigt på riktigt. För mig är det att jag och min familj (man, två barn och två hundar) får vara friska och lyckliga. 

Jag kommer från Gällivare och kommer alltid vara en norrlänning i hjärtat. Älskar fjällen, skidåkning, ljuset en decemberdag, en knastrande eld i skogen och knarret under skorna när snön har kommit. Och kaffe!

190714_Lappland_Vainsaari_0072

Vad gör Lantto AB?

01

Grafisk form. Magasin, böcker, kläder, muggar, mässmaterial och grafiska profiler. 

02

Foto. Jag tar bilden du kommer att använda för redan innan jag sätter fingret på avtryckaren ser jag var och hur den kommer använda – så jag lovar att du kommer ha plats för text när du behöver det och även leverera bilden du inte visste att du behövde. 

03

Personlig tränare med inriktning mot konditionsidrott. Behöver du en tränare till ditt företags kick-off eller till träningsresan så hör av dig. Jag håller inspirationsföreläsningar och träningspass med både puls och lugn. Är instruktör inom löpning, cykling, simning och crossfit till flera former av yoga. 

Jobba med Lantto? 

Mejla sofie@lantto.se. 

Samarbeten

Jag har extremt låg andel sponsrade inlägg och har inte externa reklambanners på min blogg. Det innebär extra mycket exponering och en exklusivitet för er som företag. Mina läsare vet helt enkelt att jag väljer mina samarbeten med omsorg och alltid vill ge något till följaren (tex. ett träningspass, kunskap mm.) och därför har mina samarbeten högt engagemang och positivt mottagande från mina läsare.

Min målgrupp är 50% kvinnor och 50% män. Största andelen 35–45 år. Intressen är träning, friluftsliv, foto och personlig utveckling. 

Jag har genom strategiskt arbete med SEO och många års bloggande mycket kraft bakom mina länkar och är i topp på många attraktiva sökord inom träning och friluftsliv. 

Mejla din förfrågan till sofie@lantto.se så ser vi om vi är rätt för varandra. 

 

190708_salto_0238 copy