• Yoga_Vinter_Vgi_141228_0441
  • Hike_Trollsjon_180713_0192_820
  • NZ_South_170101_4238FARG

Hej!

Jag är fallskärmshopparen som blev yogi som blev triathlet. Från att hata att springa och som längst ha sprungit en mil, till en Ironman på ett halvår. Så roligt att jag nu åtta år senare har gjort nitton Ironman och tre ÖtillÖ. Livet får gärna innehålla mycket mjölksyra, men finns inte glädjen då gör jag något annat.

Mitt livsmotto är #LevFörFan. Det är en påminnelse om att du kommer dö en dag – så njut av livet. Andas, lukta och känn! Våga! Och kom ihåg vad som är viktigt på riktigt. För mig är det att jag och min familj (man och två barn) får vara friska och lyckliga. Allt annat är lull lull och bonus. Men jag ÄLSKAR lull lull och bonus. Som att vandra upp på vackra berg, cykla nerför en backe och skratta så det ilar i tänderna. Köra swimrun med min syster eller dricka kaffe (eller vin) i med en god vän. Gärna i ett tält, på en varm klippa vid havet eller på ett berg.

Jag kommer från Gällivare och kommer alltid vara en norrlänning i hjärtat. Älskar fjällen, skidåkning, ljuset en decemberdag, en knastrande eld i skogen och knarret under skorna när snön har kommit. Och kaffe! Har arbetat som trollet Plupp, skidlärare, forsrännare, yogaledare, personlig tränare och nu Art Director för Utemagasinet. Jag har ett eget företag som formger tidningar, böcker, fotar, håller föreläsningar och säljer muggar.

PRESS

Ibland kliver jag ut från bloggen och är med i andra sammanhang. Podd. Tidningar. Skriver. Fotar. 
Här hittar du några exempel!

 

FAMILJEN!

Viktigt på riktigt är min familj. Det är sällan dom kliver in på min sida, men här kan du läsa mina nio tips till föräldrar och det bästa med barn!

SÅ HITTAR DU TIDEN!

Ett av mina första inlägg var “jag har inte tid att träna” – och “hur hittar du tiden” är fortfarande en av dom vanligaste frågorna jag får … så here we go. Så här tänker och gör jag för att hitta tid till det jag vill göra.

Vill du säga hej, boka mig för en föreläsning, fotografering, formgivning eller ett träningspass: 

Du når mig på sofie@lantto.se eller genom formuläret nedan