2 Comments

 1. M
  3 August, 2021 @ 19:57

  Hej, hoppas inte detta tas på fel sätt, men något som jag kan tycka är jobbigt ibland i Utemaggan, Runners World mfl, är när det är relativt liten text och för dålig kontrast mot en underliggande bild. Det ser säkert OK ut när ni jobbar fram det, så är det pga begränsningar i tryckningen och att pappersversionen har en annan upplösning som gör det ibland blir grötigt på gränsen till oläsligt?

  Framsidorna på Utemaggan tycker jag du ska vara stolt över, de känns nu genomtänkta och konsekventa och har hittat en ny och tilltalande stil!

  Reply

 2. Sofie
  8 August, 2021 @ 12:20

  Hej, vi är verkligen inte perfekta men vi utvärderar varje nummer. Vi går mer och mer mot att inte ha text mot bild förutom när det är rubrik och ingress (det första i en artikel) men det händer att vi fortfarande väljer att ha text på bild om det är en väldigt ljus (eller mörk bild)

  Tack för tyck. Uppskattas.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *