1 Comment

 1. M
  29 August, 2020 @ 10:54

  Funderar, och det beror ju såklart på vad man har för grejor i övrigt, och vad man kan/vill bära. Men på sommarens lilla vandring kände jag att jag var glad över det ena, och saknade det andra:
  -Sittunderlag, enkel lätt typ i skumplast i rumpstorlek, när man inte vill packa upp hela liggunderlaget eller kanske riskera att punktera det genom att sitta istf ligga på det om det är tufft underlag.
  – Groundsheet, ibland inne i absiden, eller utanför, att lägga ifrån sig ryggsäcken utan att den blir blöt eller nerkladdad med bär eller nåt, att göra morgongympa eller kvällsstretch på när man är i terrängen som är blöt/kladdig, … någon typ av lagom stor “duk” i tyvek, byggplast, eller annat? Samma här, för att skona sitt uppblåsbara liggunderlag.
  (Tycker jag läser om många som har fått “kanalsprängning” i sina uppblåsbara, och jag tror inte det är pga när man ligger på dem?)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.