2 Comments

 1. M
  5 January, 2019 @ 19:12

  Jag fnissade också åt den finurliga bylinen när jag läste tidningen!

  Men jo, just att dina texter och bilder inspirerar, utan en massa pekpinnar och alltför mycket “du kan om du vill, kan du inte så vill du inte tillräckligt”-präktighet som en del träningsgurus ibland utsöndrar. Tycker jag… Därför är dina texter så enkelt bra, du berättar om vad du gör, och vad din kropp orkar, med ditt pannben och dina förutsättningar. Då är det ju bara trevligt att läsa, och imponeras av din motivation! Glädje!

  Reply

 2. Sofie
  7 January, 2019 @ 08:49

  Tusen tack, blir otroligt glad över dina ord. Skrattade länge åt “du kan om du vill, kan du inte så vill du inte tillräckligt” – förstår vad du menar och är vansinnigt glad över att du inte upplever mig så.
  Önskar dig en riktigt bra start på 2019.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *