Sök
Stäng denna sökruta.

SÅ SJUKT MYCKET TID

Varje dag får jag ett mejl “from the universe” funderar på att avregistrera mig men så kommer ett som gör mig glad och jag fortsätter. Som det här:

There’s so much time in a day.
You could have breakfast, lunch, and dinner on 3 different continents.
You could outline the book you’re going to write, start the screenplay adaptation, and watch “Gone With The Wind,” before the sun even sets.
Spend a day at work, and still have 16 hours left over.
Or you could just think 60,000 different thoughts as you tool all over town.
Hey, the record for climbing Mt. Everest is under 9 hours, leaving 15 to nap and go Yeti searching. There’s so much time in a day. So much.
You’re rich,
The Universe

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *