9 Comments

 1. M
  24 August, 2018 @ 18:35

  Maffig ny design, supersnyggt!
  (Jag vet inte om kommentarerna jag har är relevanta, pga min webläsare eller dator eller tycke och smak… det avgör du! Mozilla Firefox, senaste, om det har betydelse.)
  På denna sida är det några textstycken som ser ut som de är skärmdumpar snarare än “riktig text” om du förstår vad jag menar, de ser lite “luddiga” ut. Under bilderna “Ironman for Dummies”, “Racereports” och “23 Ironman…”.

  Reply

  • Sofie
   24 August, 2018 @ 19:12

   Hej, SJÄLVKLART är dina kommentarer relevanta. Tusen tack för du tycker. Fast jag textstyckena du nämner ÄR en skärmdump. Ville bara visa på hur vi gjort om sidan – försöker du klicka kommer du till den verkliga sidan – där jag hoppas att texten är skarp.

   Reply

   • M
    25 August, 2018 @ 06:23

    OK, då förstår jag, det ÄR skärmdumpar… haha!
    Jo, och sen typsnitten. Den här som används i kommentarerna (nån sans serif-ig) är snyggare/fräschare/bättre att läsa än den som används högre upp i detta inlägg (nån med serifer). Tycker jag. Det är lite olika i olika inlägg?
    (Såna här petitesser, återigen, bara till någon som man förstår tycker att det visuella är viktigt!)

    Reply

    • Sofie
     25 August, 2018 @ 08:51

     Jag uppskattar verkligen att du tycker och har konstruktiv kritik. Tack. Brödtypsnittet ska vara ett serief typsnitt – jag gillar att läsa längre texter i det. Men kommentarer, högerspalten och kortare texter ska vara i ett sanserif typsnitt. MEN det ska vara samma på alla sidor, vilket det inte är nu. Amanda felsöker.

     Reply

 2. M
  24 August, 2018 @ 18:50

  Jo, en sak till: texten hamnar verkligen allra allra “längst ut till vänster” på datorskärm, typ nån mm “luft” hade sett skönare ut för ögat?

  Reply

  • Sofie
   24 August, 2018 @ 19:14

   Ah, tack för tyck. Det ska vara luft. Rätt så mycket luft. Tack för att du nämnde webbläsare mm – det gör det enklare att felsöka!

   Reply

   • M
    25 August, 2018 @ 06:17

    Du, nu testade jag att zooma i min webläsare (Mozilla Firefox, på laptop)! Med jämförelser av några Ctrl + och Ctrl -, så hade just den förstoringsgrad jag hade tidigare den obefintliga vänstermarginalen. Nu bättre!
    (Och alltså, detta är ju petitesser på en sida som din, där ju innehållet är det viktigaste! Men en attraktiv förpackning gör ju inte läsningen sämre! Tack för att du delar med dig!)

    Reply

 3. Träningsglädje
  26 August, 2018 @ 09:03

  hello! älskar lantto2.0. har inte kollat från mobilvyn pga jag läser helst bloggar på stor skärm eftersom jag älskar lyxkänslan det ger. är totally in love med din headerbild och känslan som första intrycket ger mig. inte helt förtjust i högerspalt rent generellt på bloggar pga blir lite rörigt och stjäl uppmärksamhet från blogginlägget och jag klickar sällan vidare till innehåll i högerspalt ändå MEN jag fattar ändå grejen att ha den kvar. 🙂

  vill ha mer mer mer nu!

  Reply

  • Sofie
   26 August, 2018 @ 09:34

   Tusen tack, betyder mycket att du tycker vi är på rätt väg.
   Och det där med högerspaltens vara eller inte vara … har velat fram och tillbaka men sedan visar statistik på att många klickar vidare så jag har valt att ha den kvar. Just nu i alla fall. Kanske behöver bearbeta det stora steget ett tag till 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *