2 Comments

 1. Cecilia
  12 April, 2018 @ 07:20

  Så klokt, precis så försöker jag också tänka! Att bli äldre är en sån jävla gåva alltså, för alternativet är fan fruktansvärt. Tänk så många barn som dör av cancer och annat hemskt varje år som inte hade velat något mer än att få bli äldre.

  Hade SÅ gärna velat följa med till Pyrenéerna på vandringsresan i år, men precis blivit uppsagd pga arbetsbrist och ska söka utbildning till hösten så det får vänta… hoppas det kommer fler tillfällen, speciellt när du är med för du är en sån himla fin förebild och inspiration 🙂

  Reply

 2. Emmi - explorista.se
  15 April, 2018 @ 14:21

  Hahah, grattis i efterskott! 🙂 Precis så det ska vara, när folk frågar om man ska landa i radhuset snart och är klar med alla resor så vet man att man lever på rätt sätt. 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.