Sök
Stäng denna sökruta.

SJUK TILL JUL – SÅ GÖR DU!

Recept för att bli garanterat sjuk till jul: Jobba skithårt, helst dygnet runt, träna ingenting, kramas inte, var så lite som möjligt med dom du älskar, ät dåligt och framförallt sov inte. Och för guds skull, gå inte ut!

Jag tycker vi gör tvärtom. Det är inte värt att stressa ihjäl sig för att sedan bli sjuk och vara risig hela julen. Jag säger såhär; jobba gärna hårt och fokuserat när du jobbar MEN prioritera sömn. Ät gott, det vill säga mat du vet ger dig energi. Rör på dig! Gå ut i skogen och sug i dig dom få små solminutrarna du kan. Prioritera. Säg nej. Kramas med dom du gillar. Och så firar vi jul om 21 dagar. Glada. Friska. Inte utbrända och osams med dom vi gillar.

Deal?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

IKIGAI

Ikigai “meningen med livet” eller “anledningen till att gå upp på morgonen”.

Läs mer »

EN VIKTIG VUXEN

Senaste åren har jag försökt ta beslut där jag gör skillnad. I det stora. I det lilla. Jag vill vara en positiv kraft i samhället. Med det menar jag att jag vill vara en del av lösningen där det går. Jag vill inte vara tärande. I det stora i det lilla. Jag vill ha känslan av att jag klarar mig själv och bidrar där jag kan.

Läs mer »

2 reaktioner på ”SJUK TILL JUL – SÅ GÖR DU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *