1 Comment

  1. Elisabeth
    28 December, 2017 @ 23:32

    Jag letar fortfarande. Jag instämmer helt i alla dina krav ovan, samt tillägger att jag vill ha åtminstone en parerstång. Många knivexperter tycker det är mesigt och barnsligt och att man inte kan använda kniven på rätt sätt då, men jag är så indoktrinerad från min scoutbakgrund att knivar ska ha parerstång, så jag känner mig inte trygg utan den. Så då faller många av de vackraste knivarna bort. Det är också svårt att köpa en dyr kniv utan att fullt ut kunna testa den, så man skulle ju vilja ha några veckors öppet köp inklusive testanvändande, men det är väl inte så lätt att förhandla till sig. Din kniv ser jättefin och bra ut. Det skulle vara kul att se några närbilder på själva kniven också!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.