12 Comments

 1. Träningsglädje
  10 November, 2017 @ 20:34

  Jag vill veta mer om hur dina dagar ser ut. Känns som du är på härliga resor hela tiden och jag veeeet ju att det inte är så och det fascinerar mig hur folk vill läsa mer om vardag men det är nog kul att läsa om det som inte är så långt bort från ens eget liv. 🙂

  Reply

  • Sofie
   11 November, 2017 @ 08:45

   Tack för bra input! Jag slåss mot två saker. 1. Jag har svårt att motivera mig att ta bilder en vanlig dag – det blir att jag tar en bild när jag är ute och belöningstränar efter några timmar vid datorn. 2. Jag vill att mina inlägg ska antingen lära/tipsa dig om något eller ge dig känslan av ett krispigt andetag. En dag vid datorn är ofta ingendera. Och människor som skriver inlägg i stil med “kolla-kolla-här-vad-duktig-jag-är-när-jag-jobbar-jättemycket-och-ändå-hinner-rädda-världen-OCH-är-världens-bästa-förälder” ger mig the creeps. Men jag tar till mig och lovar MINST ett vardagsinlägg från min gråa Stockholmsförort i december. Jag ser det som en utmaning 🙂

   Reply

 2. Monique Stalås Hörnsten
  11 November, 2017 @ 08:16

  Vilken underbar bild på dig!!!! Den får mig att, nästan, längta efter snö! Jag har insett att jag nog måste bita i det sura äpplet och köpa en trainer så jag vill gärna få råd när det gäller vad man ska tänka på när man köper en och tips på pass! Jag vill också gärna få tips på rörlighets-, styrke- och sumpade för triathleter nu inför vinter! Ha en toppenhelg! Kram!

  Reply

  • Sofie
   11 November, 2017 @ 08:47

   Tusen tack Monique! I hear you, trainer, trainer pass och rörlighet och styrka för triathleter coming up!

   Reply

 3. Ingela
  11 November, 2017 @ 09:28

  Först, tack för din sida! <3 Peppande/inspirerande utan att vara klämkäck – härligt! Ett förslag, såhär i min egen post-op depp där jag inte får gå tillbaka till min träningsnivå/övningar och är helt enkelt vilsen: tips på hur man tar sig vidare när träningsglädjen försvunnit (av olika anledningar), hur man laddar om, hur man mentalt hanterar en skada. Kram!

  Reply

  • Sofie
   11 November, 2017 @ 19:00

   Tack, mycket bra förslag! Inlägg kommer!
   Men får jag fråga vad har hänt dig?
   (Vad det än är krya på dig – läk snabbt och bra!)

   Reply

   • Ingela
    11 November, 2017 @ 19:54

    Tack, och visst får du fråga! Misslyckad op av förlossningsskador= flera muskler fortfarande av, väntar på remiss för 2nd opinion. I väntan på detta har jag gått och blivit rädd att träna, inte insett hur mycket det tagit på mig mentalt. Har klartecken från en jättebra fysioterapeut att simma och cykla samt “skonsam” gym så länge det inte gör ont men smärtan kommer dock 6-7h efter träning så det är klurigt att veta nivån. Van att köra skiten ur mig så försöker se det hela ur ett mentalträningsperspektiv som en bra tillfälle för omstart. Har inte hittat någon än med samma typ av skada så jag trevar mig fram. Förlåt för långt svar och kanske lite för specifikt men kan nån annan bli hjälpt vore det suveränt. Och jag ser fram emot tips! <3

    Reply

    • Sofie
     12 November, 2017 @ 07:46

     Ah, trist, trist, trist! Och klurigt när smärtan efter träning kommer efter 6-7 timmar.
     Säg till om du vill att jag efterlyser i mina kanaler om någon varit med om samma sak – gör det gärna om du vill.
     Inte samma sak men det slog mig så hårt när jag började prata mer om min inkontinensoperation att så vansinnigt många bland mina vänner gick omkring med samma problem och det mesta blir lättare när man har människor som gått igenom samma sak och kanske har tips om vägar till rätt behandling/vård mm. Skrev ett inlägg om ansträngningsinkontinens nyligen som över 10 000 läste på en dag – inte så många kommenterade men desto fler mejade. Som sagt var inte alls samma sak – men samma område och jag tänker att det måste finnas många med samma funderingar och problem.
     Hoppas på bästa tänkbara 2nd opinion och en bra lösning för dig. Stor kram!

     Reply

 4. Linda
  11 November, 2017 @ 18:33

  Älskar triathlon, men skulle just nu vilja ha tips på hur man får in mer “äventyr” i sin vardag. Små grejer som inte kostar skjortan och som inte kräver alltför mycket utrustning. Tycker du gör så mycket roliga saker så du har säkert nåt litet tips att dela med dig av:)

  Reply

  • Sofie
   11 November, 2017 @ 19:02

   Kul inlägg, längtar redan efter att skriva det. Mer vardagsäventyr åt folket! Livet blir så mycket roligare då.

   Reply

 5. Lina
  11 November, 2017 @ 21:35

  Du är så inspirerande! Här är mina önskemål:
  Vardagsäventyr med barn
  Bästa yogan för löpare
  Bästa friluftsmaten
  Hur träna ihop med små barn? (Mina barn är tre och fem och de är för stora för att sitta i vagn och för små för att cykla med när jag springer…)
  Tack för bra blogg!

  Reply

  • Sofie
   12 November, 2017 @ 07:31

   Tack, tack och tack! Ska bli kul att skriva om alla dom ämnena. Extra roligt och klurigt blir att skriva om sista – jag började med triathlon (läs träna kondition) när mina barn var två och fem år så jag minns pusslandet. Ska försöka samla mina bästa tips för att få till träningen med dom.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.