1 Comment

  1. Boel Stier
    11 March, 2017 @ 09:48

    Men guuud vad fint du skriver Sofie! Tack för att jag får ett helt inlägg på din blogg. Vad härligt det är att tänka tillbaka på allt vi har gjort tillsammans, fantastiskt med det där VHS-bandet. Du skrev “Sofies och Boels VM-satsning” och vi tittade på varandra och asflabbade ungefär som “haha, skulle vi nånsin …” och sisådär två år senare så var vi faktiskt på VM. Och fetrockade! (Och långt innan det minns jag när Anna hade pratat med den där coola tjejen Sofie som var ny i klubben och värsta duktiga instruktören och filmaren och hon kunde tänka sig att filma oss. Vi bara njöt och kände oss så hedrade!) Jag håller med dig, med rätt personer vid sin sida är inget omöjligt och du är en av mina närmaste vapendragare som alltid påminner mig om just det. Superpussar! ? ? ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.