5 Comments

 1. Nina
  18 August, 2015 @ 07:41

  Jag har läst din blogg i något år, men vet inte om jag någonsin kommenterat. Din blogg har ändå blivit den jag besöker eller googlar på när jag behöver veta något om triathlonvärlden 😉 Inför Kalmar i lördags har jag besökt din blogg flera gånger och bland annat läst om intag av energi och Ironman for dummies, om och om igen:) Och därefter hade jag ju jäkla koll på läget!

  Om du vill så har jag skrivit en liten rapport om dagen här: https://www.facebook.com/groups/531122310231909/permalink/1052671094743692/

  Reply

 2. Richard (rundtramp.se)
  18 August, 2015 @ 09:55

  Race-report kommer så fort jag fått bilder. Var rätt stökig simning. Svårt att navigera och rätt mycket vattenkarate tävlande emellan. Vinden på Öland höll på att ta knäcken på mig. Kramp på hela löpningen. Men en helt underbar dag ändå!!

  Reply

 3. Monica Björkegren Ohlson
  18 August, 2015 @ 12:32

  Hej!

  Kalmarit som gillar din blogg här! Kul läsning om IM i Kalmar!

  Bilden med Kalmar Domkyrka i bakgrunden vid inlägget om IM 2015, är det din egen? Skulle vilja använda den till ett nyhetsbrev som vi ger ut från Kalmar, Mönsterås och Oskarshamns kommuner. Vi marknadsför vår region för att få fler att flytta hit till vår region. Vi kan ju då inte låta bli att nämna denna folkfest! Många som tränar triathlon här som du förstår. Hör gärna av dig så snart du kan!

  Reply

 4. Lotta Agholme
  19 August, 2015 @ 18:35

  Hej! Började läsa din blogg mer regelbundet under det senaste året och inför min första IronMan nu i helgen i Kalmar så lusläste jag dina racereports samt intervjuerna du gjorde med en massa inspiratörer inför ett Kalmar Ironman (2013?). Jag blev så inspirerad av din glädje som genomsyrade varje race-report så jag gav mig tusan på att njuta som bara den (och att inte prova något nytt och att få i mig energi. Tre tips tänkte jag att jag skulle komma ihåg)! Och som jag njöt!!! Min racereport finns här: http://www.funbeat.se/training/show.aspx?TrainingID=38308241 . Det kommer bli flera Ironmandistanser när tiden finns, och innan dess fler triathlontävlingar! Tack för all inspiration!

  Reply

 5. Lina
  20 August, 2015 @ 17:27

  Tusen tack fining :)!!! Känns fortfarande helt overkligt. Ironman Kalmar är verkligen så speciellt, publikstödet i år var helt magiskt. Längtar efter att få springa på mållinjen igen, snart är det ju dags igen 🙂 Aloha!!! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *