4 Comments

 1. Malin
  28 July, 2015 @ 08:54

  De är så himla snygga! Hoppas på vinst på Cykla såklart, men också på att de kommer börja säljas om jag inte vinner! Häftigt att kunna uppfylla drömmar sådär också.

  Reply

 2. Tove
  29 July, 2015 @ 22:51

  Så snygga! Jag hoppas att Craft börjar sälja dessa!

  Reply

 3. Sara Borg
  1 August, 2015 @ 11:11

  Jag vill ha! Har tävlat båda gångerna men vill minst lika gärna betala för dem, för ja, blir det möjligt så betyder det ju att din dröm gått i uppfyllelse x 2. Kom igen nu Craft och gör det möjligt. Med tanke på det gensvar kläderna fått i sociala medier så hoppas jag att köp snart är möjligt. Heja Sofie och heja Craft!

  Reply

 4. Christin
  1 August, 2015 @ 18:30

  Har missat tävlingen så jag kan bara hålla med övriga,
  Kom igen Craft! Vi är många som vill köpa.
  / Christin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.