6 Comments

 1. Lotta
  22 September, 2014 @ 06:56

  Jag håller med dig till fullo Sofie! Jag har myscyklat, kört mängder med benstyrka och rörlighet samt nött teknik i bassängen då simning är min svaghet.
  Så även om man tränat har jag känt av samma sug som du beskriver. Nu vill jag öka och gasa på. Tack för ett klokt inlägg, jag trappar upp men väntar med gasen till efter nyår. Kloka du!!!

  Reply

 2. Anna hellströn
  22 September, 2014 @ 08:13

  Hallelulia!
  Bra skrivet och en viktig pungt!!

  🙂
  Kram

  Reply

 3. Kari
  22 September, 2014 @ 08:13

  Intressant upplägg! Jag har fortfarande ett par saker kvar jag vill göra den här säsongen (löparhelg i Skåne och sim-vecka i Italien) men skall fundera på att lägga in en längre viloperiod om ett par veckor.

  Reply

 4. Jonna
  22 September, 2014 @ 19:51

  Rätt skönt att vara en sånär som går ut och tar en fredagsdrink och inte åker hem för att sussa inför lördagenspass.
  Rätt skönt att uppleva bio (sist ett år sedan…när Hunger Speler gick)
  Rätt skönt gå i vanliga klädesbutiker och inte bara jakt efter träningskläder

  Rätt skönt att inte tänka på vad jag ska göra nästa år.
  Älskar hösten, tassa i skogen dom doftar betakaroten.

  Reply

 5. Lisa
  23 September, 2014 @ 15:05

  What do I think? I think our North American Swedish team should start pondering what fun we could all get into next summer 🙂

  Reply

 6. Märta
  25 September, 2014 @ 19:07

  Jag tror det är jätteviktigt att både kroppen och hjärnan får vila ordentligt ibland. Annars är risken att man sabbar suget efter det där som man ju ve att man älskar att hålla på med. Oavsett om det är Ironman eller bara att mysjogga i skogen – nöter man på i samma tempo hela tiden blir oundvikligen både kropp och sinne trött på det. Så att ta en längre paus ibland tror jag inte försämrar vare sig form eller resultat, men det ger kropp och sinne en chans att hålla liv i suget efter träningen 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.