4 Comments

 1. Träningsglädje
  10 October, 2013 @ 20:16

  åh, det var länge sedan jag hängde på pinterest nu. men nu längtar jag in. tur att det bara är några klick bort!

  Reply

  • Sofie
   10 October, 2013 @ 20:37

   Visst går det i vågor – sedan jag rensade bort dom flesta citat-anslagstavlor och fyllde på med nya intressen så har jag fått en nytändning …

   Reply

 2. Richard (www.rundtramp.se)
  10 October, 2013 @ 22:10

  Har inte riktigt fastnat för Pinterest ännu. Men hänger massor på Tumblr. Även det ett bra ställe för inspiration, tycker jag.

  Reply

 3. Johnny
  12 October, 2013 @ 06:39

  Aldrig hängt på Pinterest, men jag började igår kväll och är fast nu.

  Dessutom så blev jag sugen på att köpa en fysisk anslagstavla att ha hemma. Skriva ut bilder och ha som inspiration i resan mot mina mål. Ser av någon anledning scenen ur Rocky 4 framför ögonen, när han är redo och då tar ett foto av motståndaren och skrynklar ihop i sin knutna näve. Inte alls samma sak, men så är jag å andra sidan rätt trött också 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.