10 Comments

 1. Träningsglädje
  14 October, 2013 @ 20:53

  Hello! Har du bytt coach?

  Reply

  • Sofie
   15 October, 2013 @ 09:18

   Får svara nja på det. Jag tror på att byta ibland, men just nu passade det bra att köra med Rubin – som jag älskar som coach sedan första gången jag träffade honom för en massa år sedan. Han är en av dom där magiskt bra coacherna som kan få både elit och sådana som mig att känna att dom är bra.
   Så nu kör jag och systeryster med ett schema vi tvingat ur honom fram till NYC-marathon. Sedan får vi se.
   Har inte gjort slut med någon coach. Magnus hjälper mig fortfarande att vara stark och Andreas att vara hel. Men dom drar ju runt så fasligt dom där PTsarna. Magnus drar till Portugal två veckor och Andreas till USA en månad så då passade det bra att rocka med Rubin. Så får vi se vad som händer efter NYCM. Det jag vet är att min löpning mår bra av Rubin och av att springa med löpargrupper så jag pressar mig själv lite mer än när jag lallar runt i skogen och njuter 🙂
   To be continued … 

   Reply

 2. Lina
  15 October, 2013 @ 06:25

  Bra pass, tisdagsintervallerna måste jag prova! Tack för löpinspiration! 🙂

  Reply

  • Sofie
   15 October, 2013 @ 13:32

   Lina, jag hade behövt din rygg idag. Du bor på tok för långt bort … Berätta hur dina går.

   Reply

 3. Karin Tri - triathlon
  15 October, 2013 @ 12:51

  Härligt med löpfokus! Kör hårt! Och det där 30km långpasset skrämmer mig, haha. Det är hardcore!

  Reply

  • Sofie
   15 October, 2013 @ 13:30

   Så du hänger inte på då? Söndag. Tänk. Sol. Bra sällskap. Fin stig. Lite äventyr sådär. Gott fika efteråt.

   Reply

   • Karin Tri - triathlon
    15 October, 2013 @ 14:11

    Ja när du nämner det på det viset låter det ju bara trevligt och inte alls skrämmande! Jag kanske hakar på då, får fundera lite! Jag hör av mig! 🙂

    Reply

 4. Jonna
  15 October, 2013 @ 18:44

  Min bästa 32kilometers långpass var när jag fick med mig en egen waterboy på cykel.
  Hon höll koll på klockan och energi/vatten tiderna.

  Reply

 5. Långa löpintervaller 2 km -
  17 April, 2015 @ 06:51

  […] Löpintervall-Torsdag! Blev inspirerad av fina Sofie i början av veckan. Hon skrev om sin biggest week och jag fastnade för ett intervallpass som hon beskrev där och tänkte att jag skulle köra det i […]

  Reply

 6. Långa löpintervaller 2 km -
  17 April, 2015 @ 09:42

  […] Löpintervall-Torsdag! Blev inspirerad av fina Sofie i början av veckan. Hon skrev om sin biggest week och jag fastnade för ett intervallpass som hon beskrev där och tänkte att jag skulle köra det i […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.