4 Comments

 1. Josefine
  12 May, 2013 @ 13:33

  Nu kör jag ju mer modesta utmaningar men jag vet precis vad du menar – än fast man gjort det förut är det ju så himla nervöst! Jag tror nästan jag blir mer och mer nervös för varje marathon jag springer….

  Fast det kommer ju så klart att gå galant för dig 🙂

  Reply

 2. Suz
  12 May, 2013 @ 13:48

  Spännande! Lycka till!!

  Reply

 3. Helena
  12 May, 2013 @ 17:05

  Åh vad kul! Jag längtar redan efter din race report så att jag får gråta lite… 🙂

  Reply

 4. Gunnar Löfgen
  13 May, 2013 @ 10:29

  Hej!
  Temperaturen i juni där brukar variera mellan 13 grader på natten och 21 på dagen (alltså som den svenska sommaren 😉 och eftersom det ligger vid havet kanske det blir lite dimma på morgontimmarna ;). Kanske blir det något kyligt i vattnet (saltvatten), beroende på strömmar.
  Det låter som det kommer bli väldigt roligt och bra socialt, det är ju brasilien 😉
  Då kan väl ditt och andras leende vifta bort eventuella frågetecken (och tröttheten från långresan + jetlag) man haft innan? 😉
  Förresten blir nästan säkerligen IM Brasil den tävlingen jag kommer köra om två år (fast nu är jag mellan den och IM Nice) eller vad fasen, varför inte båda… Ser fram emot din race rapport (den från IM Nice finns ju redan är på bloggen ;)) för att jämföra…
  Boa sorte och prova gärna Acai na Tijela när du ändå är där 😉
  http://en.wikipedia.org/wiki/A%C3%A7a%C3%AD_na_tigela

  Gunnar

  21-13

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *