6 Comments

 1. Annika - strongday.se
  17 April, 2013 @ 14:53

  39 dagar är många timmar – samtidigt som livet går snabbt när man har kul. Jag tycker det ser ut som du får till grymma pass på Funbeat och när det väl är dags kommer du vara precis så redo som du kan bli just i år! Kör hårt!

  Reply

 2. Helena
  17 April, 2013 @ 16:55

  Åh, så spännande! Lycka till med uppladdning och förberedelser. Ska bli kul att få höra fortsättningen.
  /Helena V

  Reply

 3. Em
  17 April, 2013 @ 17:32

  Åh, stort lycka till!

  Reply

 4. Annie
  17 April, 2013 @ 19:22

  Det låter som en grym plan. Tror vi har mycket igen av styrkan och socker drog jag också ned på nyss- kaboom vilken effekt det fick när man sen åt det 😛

  åh vad kul det låter med Ironman Brasilien! Go Lantto GOOOO!!

  Reply

 5. Madeleine
  18 April, 2013 @ 07:39

  Lycker som ett bra upplägg tycker jag 🙂 Lycka till med sista timmarna träning och oavsett om kilot sitter kvar eller inte kommer det bli super! Sen tror jag man mår bättre utan socker men det är ju en annan sak, själv testar jag en månad för att lära mig vad jag faktiskt saknar och vad jag äter helt i “onödan”. Man mår och tränar inte bättre vad man äter, även om jag föredrar balans i allt.

  Reply

 6. Marre
  19 April, 2013 @ 06:22

  Åh vad härligt och läskigt! Lycka till med uppladdningen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *