8 Comments

 1. Jörgen
  10 January, 2013 @ 21:23

  Ja. Tyvärr är jag ett statistikfreak och registrerar och analyserar allt.
  Jag har glömt klockan någon gång och kört hem och hämtat den..

  Reply

 2. Annie
  10 January, 2013 @ 21:58

  Njaaaeeee kanske från ett sånt makalöst pass! På TEC kommer jag ha den på tills den somnar.. 🙂

  Reply

 3. Anna - Trend o träning
  11 January, 2013 @ 06:19

  Åhh vad jag håller med! Blir galen på min Garmin som tar sån tid på sig, speciellt nu när det är kallt ute. Och nej – inte alltid är siffrorna viktiga, men på långpass & vid intervaller vill jag gärna se distans & puls.

  Kram & trevlig helg!

  Reply

 4. Helena
  11 January, 2013 @ 12:54

  Ja! Jag mäter alltid tid och distans (snittfart) och reggar allt på Jogg.se (sedan 2007). Tycker det är kul att lägga in passet, skriva in alla siffror och njuta över en bra prestation. Sen, gör jag inte så mycket mer! Analyserar inte mer, anpassar inte vidare träning efter mina siffror. Så, så jätteviktigt är det ju egentligen inte….. Dock bra att kunna se om man håller formen/farten 🙂
  /Helena V

  Reply

 5. Lisa
  11 January, 2013 @ 17:09

  Kan vi inte få diagrammen i km/H och meter? Så ja, jag fascineras lite av siffrorna men inte nog för att någonsin ha tömt min garminklocka, köper en ny innan den hinner bli full. Säger kanske något om hur ofta den får följa med också. 🙂

  Reply

 6. Dahlhöjd
  11 January, 2013 @ 21:46

  Ibland tycker jag att siffrorna kan vara viktiga…jag gillar exempelvis att kunna lagra mina simintervaller smidigt på garmin connect. I övrigt är forerunnern mest en vän i spåret! 🙂

  Hoppas du får en trevlig helg!

  /Johan

  Reply

 7. Olle Andersson
  13 January, 2013 @ 08:50

  Som den samlare jag är registrering ett måste, gärna med så många nyckeltal som möjligt. Kan dessutom vara kul ibland att jämföra bakåt och se om/hur man utvecklas. Däremot har jag funnit det något stressande under passen, som exempel – ibland när jag bestämt att jag ska köra ett lågintensivt pass så klarar jag helt enkelt inte av att se den låga pacen vilket driver upp tempot och får mig att avvika från planen. Mina få lopp har jag kört helt utan klocka/GPS, då går jag bara på känsla, befriande!

  Reply

 8. Nadja
  15 January, 2013 @ 17:16

  Äger ingen sådan klocka. Använder ingen klocka förutom den på telefonen. Fick lära mig i ett tidigare yrke att inte använda klocka utan gå på känslan av tid. Tog ett par dagar så var jag i fas med rimlig felmarginal. Det fortsatte jag med när jag började simma i sjöar. Jag verkar ha hyfsad känsla för tid när det behövs och när jag har klockats har det såklart varit blandat hur nära jag gissar rätt, men inför tävling blir gissningarna alltid mer korrekta. Skulle nog vara kul och lärorikt att kolla tex puls. Och frågan är hur min tidsuppfattning är på tex löpning eller cykel 🙂 Men jag gillar friheten att inte äga eller känna behovet av en klocka.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.