3 Comments

 1. Therese
  6 September, 2012 @ 14:59

  Jag sitter och tänker på din tyska älskare. Efter IM i Kalmar (spanade förresten efter dig där, men såg dig aldrig) har jag nämligen blivit sjukt sugen på en ny cykel, och nu funderar jag över vilken jag ska välja. Läste lite i det där testet som du länkade till när du just hade köpt Speedmaxen, och det verkar ju vara en grym cykel. Kunde du testa den innan du köpte? Var köpte du den? Jag kollade Canyons svenska sajt och hittade ett par prisnedsatta fjolårscyklar i en storlek som borde passa mig, men det känns ju lite läskigt att köpa så dyra prylar utan att testa innan…

  Reply

  • Sofie
   6 September, 2012 @ 20:10

   Jag hade inte testat den, men jag terroriserade Stefan på Canyon Sverige med frågor. Mätte mig och pratade ihop mig med honom om storlek.
   Han har kanske någon Speedmax som man kan testa.
   Min är small, är det din storlek och är du i närheten så är du välkommen att testa.
   Jag köpte min på postorder, och trodde att den skulle komma hem till mig i en kartong och så skulle jag sitta där med en cykel och inte kunna fråga någon om jag hade frågor men så är det inte. Stefan är löjligt mån om att alla som köpt en Canyon i Sverige blir nöjd (någon som tycker annorlunda, feel free att berätta…) Så mejla eller ring honom och fråga. https://www.canyon.com/_se/about_us/contact.html

   Reply

 2. Gunnar Löfgren
  6 September, 2012 @ 16:43

  Fin bild! Avvaktatde med spänning på att du kanske skulle hoppa i någon sjö och ta bilden i den numera kyliga höstvinden 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.